| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Sitelerde 5 Dk Kesilme Oluyor Sonrasında Geliyor
Arkadaşlar Sitelerde 5 Dk Kesilme Oluyor ve Sonrasında Geliyor Çok Anlamsız Bir Şey Sitede Baglı Olan Kişiler Aşırı Yüklendiklerinde 5 Dk Kesilme Oluyor Sonrasında Geliyor Ama Aynı Agdan Aynı İpten Baglı Başka Bir Bilgisayar Siteye Giriyor Ama Diger Bilgisayar Girmiyor Siteye Yani İp Adresi Banlansa O İpteki Diger Bilgisayarlarda Siteye Girmemesi Gerek Ama Bir Makinada Giriyor Digerinde Girmiyor Siteye Girmeyen Bilgisayardan Siteye Ping Atıyorum Ping Alıyor Ama Siteye Girmiyor 5 Dk Sonra Geliyor Tekrar Siteye Yüklenince Tekrar 5 Dk Gidiyor Sorunu Anlamış Degilim Sunucudaki Diger Sitelere Giriyor Ama O Siteye Girmiyor 5 Dk Sonra Geliyor Sunucuda Farklı Bir Yazılım Bileşen Yüklü Degil Sunucuda Csf Yüklü Dedim Ondandır Ama Deaktif Ettim Gene Aynı Degişen Bir Şey Yok Bilgisi Olan Bir Arkadaş Varsa Yardımcı Olursa Sevinirim... |
|
| ||||
| ||||
|
logları gösterseydin belki anlayabilirdik. alakası olamayabilir ama sen yinede bunları bir dene /scripts/fixnamed /scripts/restartsrv named |
|
| |||
| |||
|
Fesih hocam bu loglara nasıl bakabiliriz ve nasıl temizleyebiliriz.Sunucumda bir site var alanı sürekli doluyo küçük bir site ama alanı 700 mb ı buldu normalde 100 mb kaplamaz bile bu sitenin loglarını nasıl temizleyebilirim
|
|
| |||
| |||
| Quote:
[root@server1 ~]# /scripts/fixnamedAldıgım Yanıt Bu /scripts/restartsrv named = Yazıdıgımda Alttaki Kodlar Listeleniyor vsvsv böle baya bir domain adı listeleniyor Bir Ara named İle İlgili Bir Hata Almıştım Sorunu Düzelttik Ama İşte Yukarıdaki Sorunu Buldum Bu Önceki Hatadan Kaynaklanan Bir Şeymi ki ? |
|
| ||||
| ||||
|
Mahlas Site hangi scripti kullanıyor eğer Php Nuke Power Nuke yada phpbb gibi bir yazılım kurulu ise loglarını kapatması site alanının devamlı dolmasına engel olacağını düşünüorum.
__________________ RizeHostinG Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri www.rizehosting.com.tr Yardım Almak İçin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz. Forumda Sorarsanız Hem Cevabı Alırsınız, Hemde Konu Hakkında Bilmedikleri/Fikri Olmayanların İşine Yarar. |
|
| |||
| |||
| Hayır site forum sitesi vb kurulu ama sürekli alanı artıyo :S
|
|
| ||||
| ||||
|
Hangi DOsyalar sonradan geliyor yada veritabanımı şişiyor onları kontrol et
__________________ RizeHostinG Web Tasarım ve Hosting Hizmetleri www.rizehosting.com.tr Yardım Almak İçin Lütfen MSN Adresimi Eklemeyiniz. Forumda Sorarsanız Hem Cevabı Alırsınız, Hemde Konu Hakkında Bilmedikleri/Fikri Olmayanların İşine Yarar. |
|
| |||
| |||
|
veri tabanı şişmiyor tüm siteler normal ama dedğim site o kadar büyük olmadığı halde sürekli artış içinde arada düşüyor.saldırıda alıyor bu site birde cpu oranlarına bakarken panelden root da pkgacct....siteadı bu sitenin ismi yazıyor bu ne demek oluyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Tam olarak anlamadım panelden root da diosun panelmi? Rootmu? ve nerede yazıyor biraz karışık anlatmışsın çözemedim valla. birde artıyor ve azalıyor diorsun bu nasıl bişi incelemekte fayda var açıkcası değişik bir vaka
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |