| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| VPS 512 ram site cok gec aciyor
Merhaba Yeni bir vps server kiraladim. Serverda video sitesi barindiriyorum. Hosting saglayicinini dedigine gore 512 ram ve Intel Core2 Quad 6600 islemcisinin %20 i kullanabiliyoruz. Performans icin PHP Eaccelarator kurdum. Uygun mysql ve apache optimizasyonunu yaptim fakat site acmak icin ilk entera bastigimdan itibaren ancak 20 sn sonra ekrana basiliyor. Cok yavas aciliyor. Fakat dedicated makinada ayni site ayni haldeyken daha hizli aciliyor VPS de bu gec acilma problemini nasil asabiliriz? |
|
| ||||
| ||||
|
512 ram ile okadar açılır hemde tr dışındaysa pek bişey bekleme isterse bom bos olsun yinede 512 ram ve tr dışı bi makine siteyi geç acar
__________________ Linux İrc systems |
|
| |||
| |||
| vps her turlu gec açılıyor ben tr içi 1 gb almıstım gene geç açıldı. Simdi tr dısı sunucu aldım memlunum
|
|
| |||
| |||
|
Ben vps yurtdisinda demedimki. vps server turkiyede hemde ping suresi 10 saniyenin altinda ama yinede sayfalar cok gec aciliyor, sıkıntının kaynagi hakkinda bilgisi olan varmi acaba?
|
|
| ||||
| ||||
|
Bana kalırsa RAM veya sistem kaynağıyla ilgili değil olay vps ayarlarından kaynaklanıyor.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |