| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Sunucu Admin Hesabı
Merhaba Beyler Bir sunucu için Admin hesabı oluştırmak nasıl acaba ? Ben Reseller kullanırken cpanelden tum acountları phpmyadmin hariç gezebiliyordum. Şimdi nasıl tum acounlar için kendim admin olacagım. Cevabınız için teşekküler. |
|
| ||||
| ||||
|
Bir kullanıcı hesabını resel yapmalısınız sonra reseller bölümünden bu hesabın ayarlarına girmelisiniz. Gideceğiniz yol aşağıdaki gibidir; Reseller Center => Select a Reseller: (hesabı seçiyoruz) => Edit Privileges/Nameservers tıklıyoruz hesabın ayarları önümüze geliyor.Buradan tüm yetkileri ayarlayabilirsiniz. Root Access altındaki All Features işaretleyip kaydederseniz hesap artık root yetkilere sahip olacaktır. |
|
| |||
| |||
|
Eyw Hocam Şimdi Deniyorum Edit : Söylediğinizi Yaptim fakat bu sadece whm de root yetkisi veriyor..Benim İstediğim Cpanel Bölümünden Tüm Hesaplari Kontrol edebilmek Yani Hesaptan Hesaba Geçiş Yapabilmek..Gerçi Bunun İçin Secure File Transfer gibi programlar da kullanilabilir ama bu şekilde daha rahat oluyor.. cevabiniz için şimdiden teşekkürler Last edited by Crime; 11.08.08 at 15:24. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |