| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| 3gp video yayını nasıl yaparım
selam merhaba arkadaşlar. linux centos işlemtim sistemine sahip whm cpanel kullanan bir serverım var bu serverdaki siteme .3gp formatında bir video izeleme penceresi koymam gerekiyor. sservera herhangi bir bileşen yuklemelimiyim. neler yapmalıyım. 3gp formatlı video lar yani cep video ları sitede calışırmı varmıdır bir çaresi. şimdiden teşekkür ederim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bileşene gerek yok. MC Media Player : Free Flash Video and Multi-Media Players |
|
| |||
| |||
|
bunu bilginiz dahilindemi yazdınız yoksa salladınızmı. siteme üye olan kişiler cep telefonlarıyla çektikleri görüntüleri aktarabilmeliler. aynı izlesene.com gibi bişey diyorum ama 3gp formatınıda oynatabilmeli. bunun için bir yazılım veya bileşen varmış sanırım ama adını bilmiyorum bilen varsa adını yazsın lisansını alacağım. sahibinden.com da eklenebiliyor cep videosu. aynı onun gibi lazım. lütfen bilgisi olan kişiler yazsın. önemli bir proje.
|
|
| ||||
| ||||
| Sorunu ve sorununu mantıklı anlattığın takdirde mantıklı cevaplar alabilirsin. Bu siteye gelip giden herkes bu cümlenizden bir video(lar) olduğunu ve bunu sitenizde sadece yayınlamak istediğizini anlar. Olay eğer izlesene.com gibi bir video sitesi açmaksa "BEN ViDEO YAYINLAMAK İÇİN BİR SİTE AÇMAK İSTİYORUM" dersiniz. Böyle bir video sitesi açmak için sunucunuzda FFmpeg, Mplayer, Lame, Ruby, Flvtool2 vb. eklentilere ihtiyaç duyarsınız. Ancak olay bunlarla bitmiyor. Site içerisinde yazılım kullanacağınız için Clip-Share, osTube, vShare, PhpMotion gibi uygulamalarıda yüklemeniz gerekiyor. Benim bilgim bu kadar. Bu bilgileri bilgim dahilinde değil, sallayarak yazıyorum. Sabır taşırmamanızı tavsiye ederim. Saygılar. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Zaten var olan bir sitem var ve normal videoları yükleyip izleyebiliyoruz. benim istediğim şu anda izleyebildiğimiz 3 format dışında 3gp videolarıda izleyebileceğimiz bir bileşeni soruyorum. FFmpeg, Mplayer, Lame, Ruby, Flvtool2 bileşenlerinin 3gp ile alakası olduğunu hiç sanmıyorum dostum. o yüzden salladığın zaten belli oluyor. sen soruyu hala daha analayamamışsın sanırım. diyorum ki 3GP VİDEOLARINI SİTEM ÜZERİNDE NASIL OYNATABİLİRİM, bileşeni nedir? ne kurmam gerekiyor. sende bişey bildiğini sanıp normal video bileşenlerini listelemişsin buraya. bilgin yoksa artık ısrar etme mesaj yazma konusunda. lütfen bilgisi olanlar cevap versin. bileşen hala aranıyor sadece adı yeterlidir. |
|
| ||||
| ||||
|
Sinirlerime hakim olarak tekrar cevap yazmak istiyorum. 3gp formatındaki videoları sitende yayınlayamazsın! Sitende ancak Media Player uygulaması içinde mpg, mp3, Flash Player içerisinde .flv yayınlayabilirsin. 3gp yayını yapabilmek için o videoları kullanıcının bilgisayarının algılayabileceği bir formata dönüştürmen gerekiyor. Bunuda daha önceki mesajımda belirttiğim gibi bir bileşen yöntemiyle geçerli video formatına dönüştürebilirsin. Daha nasıl bir bileşen istiyorsun. Eğer bir daha "sallıyorsun" şeklinde hitap edersen açık konuşayım, bir daha cevap alamazsın. Saygılı olman temennisiyle. Last edited by haritSu; 26.08.08 at 21:25. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |