| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Teşekürler, bu tür yazıları seviyorum ben. başka önerilerinde varsa belirt. bir kaç tane bende ekliyeyim. Tartışmalardan uzak durun.(her ne kadar desemde ben bu kurala uymuyorum.) Müşterinizle ağa, kanka gibi samimi olmayın. Ödeme zamanı gelince beni 3-5 idare et der. Bakarsınki kaçmıştır % 80 hep böyle olur çünkü. (satılan dedicated ise daha büyük zarar demektir) Ödemesi yapılmadan hiç bir şekilde domain almayın. Ödeme yapmaz domain elinizde kalır. Müşterilerinizin sitesine kesinlikle takılmayın. genelde hep sonu kavka ile biter. Hack sitesi kesinlikle barındırmayın. başınız çok ağrır. (ben mahkemelik oldum bu olay yüzünden) Host sattığınız kişilerin bilgilerini kayıt altında tutun. (en azından telefon, ad soyad ve size host ücretini yolladığı banka hesabı bilgilerini). Yarın birgün bir kamu kuruluşu çıkar "kimin la bu site" der. cevap veremezseniz, site sizindir demektir. kabak size patlar. Ne kadar büyük olursanız olun, ortaklıktan kesinlikle uzak durun (sonu kavga ve ayrılıkla bitmiştir hep). Mağdur olan yine müşterilerdir hep. Ortalık yerine yanınıza ücreti dahilinde çalıştırabilirsiniz. Hiçbir zaman dürüstlükten şaşmayın. yalan söylediğinizde veya kıvırdığınızda müşteriniz mal değil. oda düşünen bir canlı yalan söylediğinizi anlar. (Sunucunuz yedek almıyorsa yedek almıyor diyin. Aksini belirtirseniz yarın harddiskiniz yanar, adam yedek ister yalancı durumuna düşersiniz.) |
| ||||
| Bu kadar :Uzun uzun yazmaya madde madde anlatmaya bile gerek yok dürüstluk ictenlik yeter.Zamaninda bir cok firmanın yanlis ve kotu tutumu yuzunden bir cok musteri urke urke yaklasıyor cok dili yanan olmus uflemek bile istemiyorlar.Dürüstlugunuz ve samımılıgınız her yerde karsınıza cıkacaktır. |
| ||||
| İnan dürüstlük ve samimilik yetmiyor. Burada yazdığımız herşey tecrübeyle sabitlenmiştir.. Aslında bakarsan profesyonel olmak gerekiyor. Profesyonellik ise kazıkçılık ve yalancılığın bileşkesidir. Kim ne derse desin ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Alıntı:
)
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| çok yararlı bilgiler bende bu işe yeni atılıyorum işime yarıyacak bilgiler saolun... |
| ||||
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||||
| Bu kısmı yanlış anlayan arkadaşlar için uzunca yazı ve açıklama yazacam :p
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| mükemmel bir yazı olmuş teşekkürler.. |
| |||
| Bu alanda edindiğim tecrübeleri ben de elimden geldiğince paylaşıyım. Bence de faydalı bir yazı olmuş. Galiba her işte olduğu gibi bu işin de temeli açık ve net olmak. Müşterilerinizle baştan ne kadar açık olursanız sonunda o kadar az başınız ağrır. Sırf müşteri kaybetmek korkusuyla olmayan birşeyi varmış gibi sunmamak lazım. Belki ilk zamanlar insanların bunu yapan firmalara gittiğini göreceksiniz ama emin olun dönüp dolaşıp doğruyu bulacaklardır. Kredi kartıyla satış, maliyetlerinizi artırsa da bugün itibariyle kaçınılmaz görünüyor. Ve bir bakıyorsunuz banka için çalışıyorsunuz gibi geliyor ama sisteminize mutlaka kredi kartı entegrasyonu yapın. Daima müşteri potansiyelinizin en az 5 katı alt yapınız olsun. Küçük başlayım ilerde büyütürüm derseniz hem arada çok şey kaçırırsınız hem de rekabete girerken zorlanırsınız. Gerçekçi olmak lazım. Şimdilik bu kadar... |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel/287-webhosting-firmalari-sahiplerine-birkac-oneri.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| WebHosting Firmalarına Öneriler | This thread | Refback | 15.09.07 11:13 AM | |
| WebHosting Firmalarına Bir Kaç Öneri | This thread | Refback | 13.09.07 12:31 AM | |
| WebHosting Firmalarına Bir Kaç Öneri | This thread | Refback | 12.09.07 11:06 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |