| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| FFinstaller Otomatik FFmpeg Kurulumu
paket dahilinde mp3lame libogg libvorbis faad faac flvtool2 mplayer + mencoder ffmpeg vardır ... scriptin yapımında kaynak olarak bir kac site kullandım . genelde hepsi aynı fakat bızlarında ince puf noktalar vardı . yapımı tamamen bana aittir. wget http://linuxboyz.com/ffinstaller.tar.gz tar zxvf ffinstaller.tar.gz sh ffinstaller.sh Hepsi bu Kolay Gelsin ... |
|
| ||||
| ||||
|
Script çok harika ona sözüm yok ![]() Ancak scriptin dosyalarını kendi hostuna atmışsın, sanırım indirmek için belirli bir hız aralığıda var. Bu nedenle çok bekletiyor. Bu scriptleri sourceforge yada buna benzer bir yere atsan enfes olur. Bilginize. |
|
| |||
| |||
|
Süper Ötesi Otomatik Kurulum Ne kadar kurmak isteyipte başaramadığım şeydi bu teşekkürler OxyGen
__________________ Bende artık Mars'lıyım ![]() |
|
| |||
| |||
|
LAME Support XVID Support THEORA Support X264 Support bunları nasıl kurabilirim acaba ?
|
| |||
| |||
|
script artık yok galiba zaten,sayfa kapalı
__________________ http://www.ismakina.org |
|
| ||||
| ||||
|
ben bugün upuzun bir mesaj yazmıştım kurulumu anlatmıştım bir yerden bulup moderator onayından sonra gözükecek dedi mesaj. akşam geldim baktım halen yok. şimdi test yazıp bu mesajı gönderdim ve gitti nasıl oldu bu. yazdıklarım boşa mı gitti |
|
| |||
| |||
|
|
| |||
| |||
| Quote:
FFmpeg Uğraşsız Kurulum + Eklentiler
![]() |
| Thread Tools | |