| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| (Ücretli destek arıyorum) mysql kasma sorunu
Arkadaşlar eski serverden yeni servere taşıdığım 30k lik onarcade video sitesi yeni serverde sorun çıkardı nedense mysql şişiyor loadlar fırlıyor sitelerin hızları düşüyor bazen açılmıyolar bile sanırım büyük ihtimalle sitenin mysql unda bir sorun var yada serverde ama serverde daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım server özellikleri aşağıda bu konuda ücretli destek verebilecek birini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim... Sunucu Özellikleri Quad Core Xeon 3210 4 gb ram |
|
| ||||
| ||||
|
Herşeyden önce Burası ücretli bir yardımlaşma formu değil sorununuzu detaylı biçimde yazarsanız arkadaşlar para talep etmeden size buradan yardımcı olmaya çalışacaktır. Öncelikle sorunun kesinlikle mysql kaynaklı olduğuna inanıyormusunuz? Load çıktığında ps aux çıktısı alıp buraya yazın.. ps aux çıktısında en çok CPU kullanan mysql ise mysqladmin pro çıktısınıda buraya yazın kullandıgınız sunucunun özelliklerini yazmışsınız sanırım leaseweb tabanlı bir sunucu bu kullanılan my.cnf dosyasınıda yazarsanız birşeyler yapmaya çalışırız
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
|
Merhaba server ve mysql dan sizin dediklerinizi yapacak kadar anlamıyorum o yüzdende zaten ücretli yardım arıyorum ücretli ücretsiz yardımcı olmak isteyen varsa root bilgilerini verebilirim kendisi girip kontrol edebilir yardımcı olursanız sevinirim...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |