| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| out of memory Hatası neden kaynaklanır ? Fatal error: Out of memory (allocated 11272192) (tried to allocate 77824 bytes) in /home/msnadres/public_html/kiz/wp-admin/includes/post.php on line 109 Bu şekilde bir hata alıyorum .Sayfayı yenilediğimde başka bir satıra geçerek hata yineliyor. |
|
| ||||
| ||||
|
php.ini içerisinden memory_limit değerini arttırarak sorunu çözebilirsiniz.
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz için forumu kullanın. |
|
| |||
| |||
|
Yükseltmeyi yaptım sorun düzeldi teşekkür ederim . Fakat şimdide siteye bir kişi girdiğinde load kırmızı ışık yakıyor. Bir gün öncesine kadar 0,20 civarında olan CPU tavan yapıyor. Host şirketi haddinden fazla işlem yapıldığını söylüyor. Kullandığım scriptler wordpress yazılım kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü boş sayfada bile yenileme yaptığımızda 0,85 CPU gösteriyor. Daha önce yani bir gün önce sitede 100 online olduğunda CPU 0.25 şi geçmişliği yok. Sistemi bu denli yoran işlemi nasıl bulabilirim . |
|
| ||||
| ||||
|
memory_limit'i kaçtan kaça çıkardınız acaba ?
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz için forumu kullanın. |
|
| |||
| |||
|
32mb den 128mb ta çıkardım fakat bu olayın limitle ilgili olduğunu düşünmüyorum sitedeki tüm dizinler kapalı hiç kimse tarafından girilmeyen bir siteyi aktif edip her hangi bir linke tıkladığımda cpu 6-8 civarında yine artış gösteriyor. bu sorunun sebebi mysql olabilir mi? eğer değilse bu sorunun kaynağını nasıl bulabilirim. re-install yapsam çözüm olur mu?
|
|
| |||
| |||
| CPU yüksek değerlerde iken top yazıp ekran çıktısını verirmisiniz?
|
|
| |||
| |||
|
Re- install yaptırmaya karar verdim firma bunu yapacakken , Cpanel için sorun çıkmış . Cpanel Türkiye`yi banlamış Uzun bir yazışma sonrası bu sorunu aştıklarını ve ama nedenini söylemedikleri bir sebepten ötürü başka bir sunucuya taşıyacaklarını dile getirdiler ve taşıdılar . Aynı sorun yinelerse yine burdayım .)
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |