| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Page Not found problemi Merhaba arkadaşlar benim şöle ilginç bir sorunum var. Mesela bilgisayarımı yeni açtığımda siteme girmeye çalşıyorum ama sürekli page not found hatası veriyor. Vps üzerindeki diğer sitelerde öle ne loading yapıyor nede başka birşey direk page not found. 15 20 dk geçiyor ortalama atıyorum siteye giriyor sonra sayfalar baya hızlı oluyor bunu benim gibi diğer kullanıcılarda yaşıyor acaba sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? |
| |||
| pardon flood olacak ama şu anda mesela kendi sitemi açıyorum ama vps üzerindeki diğer siteyi aynı sorunla açamıyorum sürekli sayfaya ulaşılamıyor diyor. vpsnin ipsinde sorun yok açılıyor. Yani ip numaramı girince makina açılıyor. Açılamayn siteye ping atabiliyorum ama explorerda operada açamıyorum. Aynı şekilde birkaç arkadaşım daha giremiyor. Kendi siteme girdim hızlıca çalışıyor Konu nodrac tarafından (30.09.07 Saat 10:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Evt 20dk sabit bir süre değil değişiyor. Az önce dns servisine restart attım arkadaşlar giriyor ben hala giremiyorum... http://img219.imageshack.us/img219/3897/suat2rc9.jpg |
| ||||
| tracert siteadresi.com ping siteadresi.com ikisinide, sorun meydana geldiği zaman uygulayıp çıktılarını paste eder misiniz?
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |