| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
ok usta anladım.. ama rdns kaydı vpsler için mi gerek ana makina için mi gerek.ana makinanın rdns kaydı varmış.yoksa gmail e mail gider mi? başka bi arkadaşımın sitesi uzantılı mail adresi var ona da attım gidiyor.hotmail e ne gidiyor ne geliyor ! gmail e gidiyor , gmail den gelmiyor. forum sitem var,forumun feedback ve foruma yeni üye oldu mailleride geliyor... |
|
| ||||
| ||||
|
Yok her VPS için ayrı ayrı olur bu işlem. Ana makinanın rDNS kaydı olmaz çünkü genelde VPS ana sunucularında servisler kurulu olmaz..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
sinangunay.com IN TXT "v=spf1 a mx ~all" bu noktada domainden sonra nokta var mı yok mu? sinangunay.com. gibi çünkü edit dns zone da hep üsttekilerde sonunda nokta var |
|
| ||||
| ||||
|
Hayır herhangi bir extra yok. Sadece domain adresinizi kendinize göre ayarlayıp yazın.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| vps ye format attırdım rdns kaydı yaptırdım txt ye gereken şeyleri yazdım 3 gün oldu ama hala olmuyor bizi terörist olarak mı görüyor bu hotmail,turkiye lokasyonlarda var bu sorun ordan mail geliyor bizden hotmail'e gitmiyor....DNS Stuff: DNS tools, DNS hosting tests, WHOIS, traceroute, ping, and other network and domain name tools. |
|
| ||||
| ||||
|
hocam peki mailler junk'a düşüyor benimki oldu ama onu nasıl halledvericez?
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
@kralex, mutlaka bir yerde yanlış yapıyorsunuz demek ki.. @lowriderx, bir 72 saat daha bekleyin düzelecek ve direk inbox'a gidecek.. @dexigner, WHM'de sol tarafta Edit DNS Zone vardır login olunca görürsün oraya tıklayın sağda domain adresleri açılacak, DNS kaydı eklemek istediğiniz domaini seçip expand deyin bu kadar
|
| |||
| |||
|
yok abi dediklerinizi harfiyen yerine getirdim ama sonuç 0 acaba yasaklımı ip adresim bu yüzden ip adresini değiştirecem cpanel lisansı gidince |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel/589-hotmaile-mail-gonderme-problemi.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Hotmail Mail Sorunu (Konu Açıldı Ama) - Sayfa 2 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 21.12.07 22:27 | |