| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Hocam Sorunu yazmışsın çözümünüde yazsan daha güzel olucak ![]() Elbet birisi bu sorunla karşı karşıya kalıcaktır. |
| ||||
| Alıntı:
istihkak ilmuhaberesi de veriyimmi
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
| ||||
| Hayır 500 dolarlık çek yaz o da kabulümdür.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| ya adam gibi konu aça ya soru sor? Yoksa "Çözümünü ilerleyen günlerde talep eden olursa yazabilirim." şeklinde bir konu açma
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
| |||
| Merhabalar : Suan icin bir problem bulunmamaktadir , Centos 5 ile gelen BIND 9.3.3RC2 de suan icin bir probleme rastlamadim ilk ciktigi gunlerde oldukca hatalar mevcuttu , 2 gun once kurdugum Centos 5 + Cpanel sunucum gayet stabil calismakta. |
| ||||
| Merhaba, evet mesaj ilk çıktığı günlerde yazıldığı için, hata o zamandan kalma. Artık update edersiniz problem çözülür.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Merhaba arkadaşlar biraz geç oldu ama yazayım dedim . Centos 5 üzerinde Cpanel kullanıcak arkadaşların kendi sitelerinde önermiş oldugu ayrıca bug larını duzenlemiş oldukları iso dosyalarını indirip kurabilirsiniz. cPanel - The Leading Control Panel |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |