| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |||
| FFmpeg ve bazı eklentiler. Kurulu gibi ama yoksa değil mi? :S Arkadaşlar ben ostube için siteme ffmpeg, flvtool2 olib gibi eklentiler kurdum. ayrıca which nemcoder deyincede yerini gösteriyor. Fakatu kuruluma geçtiğimde [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/1.JPG[/IMG] eklenti 1 deki gibi script tarafından bulunamıyo. Yolunu yazıyorum yine olmuyo. Fakat baktığımda hepsi yerinde duruyor gibi. eklenti 2 de görüşdüğü gibi. Fakat which ffmpeg dedimde /usr/bin/which: no ffmpeg in (/usr/kerberos/sbin:/usr/kerberos/bin:/usr/lib/courier-imap/sbin:/usr/lib/courier-imap/bin: /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/sbin:/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/root/bin) böyle bir yol veriyor. Bu konuda yardımcı olarcak var mı?Oysa eklentileri kurarken hepsinde succesful demişti. |
| |||
| Os tube'yi kurmaya çalışıyorsanız vazgeçin, çok saçma bir script. Config dosyası içine bu eklentilerin yolların tekrar tekrar yazmanız gerekiyor bu yüzden hiç uğraşmaya değmez... Clip Share kullanabilirsiniz bu script daha ideal. php - info komutuyla eklentilerin kurulup kurulmadığını da görebilirsiniz. İyi çalışmalar,
__________________ halid-can! |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel/667-ffmpeg-bazi-eklentiler-kurulu-gibi-yoksa-degil-mi-s.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| site,server: Blogs, Photos, Videos and more on Technorati | This thread | Refback | 06.12.07 07:52 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |