Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel

Sunucuyu Full Managed Yapma Yardım

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 08.11.07, 10:50 PM
Athlon

Tecrübe Puanı: 1
prowas is on a distinguished road
Sunucuyu Full Managed Yapma Yardım

Arkadaslar Sunucuyu Nasıl Sıfırdan Bebek Gibi Bir Hale Getirebılırım.
Tum Guvenlıgı Icındekı Guzel Olan Isımıze Yarayan Ozellıklerı Aktif Edebilecegım.
Ozellıklerı Nasıl Yapacagım Konusunda Bana Yardımcı Olursanız Sevınırım

Elınızden Geldıgınce Yardımda Bulunursanız Cok Sevınırım.

Sımdıden Tsk Ederım. Yardımlarınızı Beklıyorum.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 09.11.07, 12:01 AM
Tickhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MyBB Turkiye

Tecrübe Puanı: 6
Tickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really nice
Tickhi - MSN üzeri Mesaj gönder Tickhi - YAHOO üzeri Mesaj gönder Tickhi isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
şimdi sunucun kullanılmışmı yoksa daha bebekmi ? Öncelikle Firewall kurmalısın yoksa Apache düzenlemelerini my.cnf düzenlemelerini yapman gerekli bu bilgiler sitede mevcut zaten
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 09.11.07, 12:17 AM
Athlon

Sunucu Daha Yeni Sıfır
Sıfırdan Düzenliyecem İşte Tek Tek
İlk Öncelikle Language dil yüklemek istiyorum
Panel Cpanel 11 ben dil dosyasını buldum nasıl yükleyecem
  #4 (permalink)  
Alt 09.11.07, 12:20 AM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
konu başlığı yanlış olmuş.

full managed demek yönetimi tamamen bir sunucu yöneticisine ait demektir.

--

forumda bulunan her konuda yararlı bilgiler vardır.
her dökümanı okuyabilir ve dökümanlardan yararlanarak sunucu ayarlarınızı yapabilirsiniz.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
  #5 (permalink)  
Alt 09.11.07, 12:33 AM
Tickhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MyBB Turkiye

Tecrübe Puanı: 6
Tickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really nice
Tickhi - MSN üzeri Mesaj gönder Tickhi - YAHOO üzeri Mesaj gönder Tickhi isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
şuan kafam güzel bana gündüz msn veya skype yoluylada ulaşabilirsin forumda takıldığın yerlerle alakalı uygulamalar konusunda
  #6 (permalink)  
Alt 09.11.07, 12:35 AM
Athlon

okı Arkadaşım Msn Ekledim

Seçenekler
Stil