| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| tek domain birden fazla forum tek üyelik? merhaba sevgili whm destek sevenler. ben bir site açıcam fakat şöyle birşey istiyorum. birden fazla forum kurucam mesela 3 tane forum kurucam ve bunlar ya alt domainde olucak yada /forum.. şeklinde şimdi istediğim 3 forumdaki konular farklı farklı olucak bağımsız olucak birbirlerinden ama bir foruma üye olan 3 ünede üye olmuş olucak.. sadece üyeleri ortak olarak kullanabileceğim bu şekilde 3 forum kurmam için bir forum sistemi var mı.... |
| ||||
| öyle bir sistem yok olmasına da imkan yok gibi
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
| |||
| ya ben böyle bişiler duymuştum bir ara onun için açtım. bana vb de olabiliyo falan demişlerdi. aslı var mı diye açtım konuyu.. |
| ||||
| bir script yazarsın ve forumuna üye olan diğer forumlarada otomatik üye olmalarını sağlarsın. |
| |||
| şimdi aklıma şöyle bişi geldi. belirli aralıklarla phpmyadminden members sql dosyasını diğerlerine kopyalasam. böylece üyeler hepsine geçmiş olmaz mı.... üyelik için sadece 1 forumu aktif etsem diğer forumlardan üyeliği kapatsam ve membersı tek üyelik olan forumun sqlinden çeksem diğerlerine kopyalasam olabilir mi sizce böyle bişi |
| |||
| işte o scripti nerde bulucam nasıl yazıcam o mesele... benim söylediğim amele yöntemi . script olayı beni biraz aşıyo... |
| ||||
| öyle bir script varmıdır yokmudur bilemiyorum hiç görmedim işin hakkını ödersen yapabilecek olanlar çok. |
| |||
| ewet burdan duyurulur. böyle bir scripti yazabilecek arkadaş kaç kuruşa yazar.... |
| ||||
| Alıntı:
kaç tane forumun var ve isimleri neler? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |