| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| linux ip yönlendirme? merhaba arkadaşlar linux slampp dağıtımını kurmudum. sitemi evimden yayınlamak için ama bi sorunla karşılaştım. modemin ipsini(192.168.2.1) girince sitenin dosyaları açılıo ama bilgisayarın aldığı ipyi girince (88.233.xxx.xxx) modemin ara yüzüne giriyo. bu ip ile siteme nasıl bağlanabilirim.. Konu mafia311 tarafından (24.01.08 Saat 10:29 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| PublicIP yi 80. port üzerinden Host IP yönlendirmelisin bazı örnekler Port Forwarding - Linux 2.2 türkçe kaynak : Bursa Linux > Port yönlendirme
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |