| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Networking Setup>>Nameserver IPs ne işe yarıyor. Merhaba, WHM den Basic cPanel/WHM Setup tan nameserverları ns10.xxx.com ns11.xxx.com şeklinde ayarladım. 3 ve 4 boş bıraktım. Domain altnameserverdada ns10.birinci ip ns11.ikinci ip şeklinde ns24 e kadar oluşturdum.birkaç site çalışıyor ama WHM de Networking Setup >> Nameserver IPs girince sadece ns6.xx.com görünüyor.buraya ne nasıl ve niçin eklememiz gerekiyor yoksa kendisini otomatikmi eklemesi gerekiyor,girmesek boş dursa birşey olurmu.Domamin altnameserver da oluşturduğumuz ns adreslerini mi girmek gerekiyor gerçi denedim kabul etmedi ama.Yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler.. |
| ||||
| O kısım boş kalsada olabilir. Hatta otomatik algılamayı direk kapatmak için WHM Tweak Settings altında ayarı kapatabilirsiniz.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |