DNS » Soru ve Cevaplar

Siteler Açılıyor WHP panelim açılmıyor.

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » DNS » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 28.02.08, 10:35 AM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
cykilic is on a distinguished road
Siteler Açılıyor WHP panelim açılmıyor.

arkadaşlar herkese selam.
WHM panelimde açtığım siteler açılıyor fakat şu anda adresime bağlı WHM panelim açılmıyor. www.***.***/whm dediğimde tık yok açılmıyor. ve açtığım siteler açılıyor ama onların da kontrol panellerine giriş yapılamıyor. bu sebeple onlar da işlem yapamıyor.

bu ne demek? DNS ayarlarında bir yanlış mı yaptım acaba. Şimdi soracakksınız ıvırını zıvırını oynadın mı siye ama ben bayilik almıştım oradan da cevap gelene karar size sorarım dedim. hiç olmassa abuk sabuk uslubuyla uğraşmam.

Bu olaya çok sinir oluyorum. Senki anadan doğmaymışız gibi WHM'yi bileceğiz sadece aldığımdan beri 1 mail attım çocuğa yada şirkete her ne ise ama abuk sabuk hocamlı mocamlı konuşup akıl verir gibi konuşması beni deli etti.

o yüzden en kısa zamanda centoss ile zaten kendi serveerimi kuracağım. bir de üstüne WHM tamam işte hiç olmassa kendime güvenirim. kendi server'im derim bu ne ya böyle hangisiyle çalışsam abuk sabuk oluyor. alt tarafı 10 15-tane sitem var belki 100 tane daha olur hiç olmazssa kendi serverimde çalıştırıyorum derim . amma dertliymişim...

ilk önce şu çüzüme bir çare arkadaşlar sonra gerisini yapacağım zaten. Pardus ve Ubuntu kullanıcısıyım hali hazırda zaten. biraz daha kasar centos için bir makine alır deli gibi çaşırım üstünde hehe...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 28.02.08, 11:12 AM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1012
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Hostunuzun cPanel olduguna eminmisiniz ?
cPanel ise http://www.siteadi.com:2082 http://www.siteadi.com:2086 şeklinde girmeyi deneyin olmuyorsa bizim yapabileceğimiz pek birşey yok.Hostcunuzun ilgilenmesi gereken bir durum.

cPanel olup olmadıgından emin değilseniz birde aşagıdaki linkleri deneyin.

https://www.siteadi.com:8443
http://www.siteadi.com:2222
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 28.02.08, 11:33 AM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
cykilic is on a distinguished road
yok WHM panelim fakat diğer siteler cpanel diyerek kontrol panellerine giriyorlar.
tahmin ettiğim gibi bir durum. arkadaşla görüşeceğiz artık teşekkür ederim....

Seçenekler
Stil