| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Domain yönlendirirken Name Server'leri Nasıl Ayarlamalıyım? Merhaba Benim kafama takılan bir husu var.Örneğin benimdomainim.com' adında bir domainim var.Domaini kaydettiğim firmanın kontrol panelinde domainin yönlendirileceği name serververlerin adresini gireceğim bir bölüm var.Örneğin; ns1.hostingfirmasi.com 192.168.2.1 :p ns2.hostingfirmasi.com 127.0.0.2 :p gibi bir alan var. Şimdi ben bu alanlara ns1.benimdomainim.com 169.255.255.2 ![]() ns2.benimdomainim.com 169.255.255.3 (Bu bölüme ns1'deki ip'yi tekrar girebilirmiyim?) bilgilerini girsem ve kontrol panelinde de ayarları bu şekilde yapsam. 1.Domaini kendi makinama yönlendirebilirmiyim? :confused: 2.Birden fazla siteyi bu şekilde tek makina da barındıra bilirmiyim? :confused: Not: Domain firmasının sağladığı kontrol panelinde özel olarak name server yaratma bölümü yok.Yani godaddy'nin sağladığı gibi bir name server paneli yok.:mad: Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.:rolleyes: |
| ||||
| buyrun biz size domain verelim hemde altnameserver oluşturmak içinde artı ücret talep etmiyoruz ![]()
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| Godaddy'de name server ayarları için; Godaddy’de Olan Domaine Name Server OluÅŸturma | Webmaster Bilgi Kaynağı okuyabilirsin ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |