DNS » Soru ve Cevaplar

dns problemi yardım

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » DNS » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 21.03.08, 12:43 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
erenylz is on a distinguished road
Exclamation dns problemi yardım

Arkadaşlar 10 gün önce felan sitemi abd lokasyonlu bir sunucuya taşıdık ama 10 gün dür bir dns sorunu var günde 10 saat siteye girilmiyor yani ben giremiyorum bazı pclerde açılıyor bazılarında açılmıyor dnsler oturmadı sanırım ama bu kadar uzun sürmesi sizce normalmi bir de yeni host açtığım sitelerde bile dns sorunu var normalde taşıdığım sitelerde bu problem olur diye biliyorum sizce ne yapmalıyım sorun kimde acaba yardım ederseniz sevinirim...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 21.03.08, 01:10 PM
RAMBilisim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
www.rambilisim.com

Tecrübe Puanı: 32
RAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond reputeRAMBilisim has a reputation beyond repute
RAMBilisim - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
erenylz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar 10 gün önce felan sitemi abd lokasyonlu bir sunucuya taşıdık ama 10 gün dür bir dns sorunu var günde 10 saat siteye girilmiyor yani ben giremiyorum bazı pclerde açılıyor bazılarında açılmıyor dnsler oturmadı sanırım ama bu kadar uzun sürmesi sizce normalmi bir de yeni host açtığım sitelerde bile dns sorunu var normalde taşıdığım sitelerde bu problem olur diye biliyorum sizce ne yapmalıyım sorun kimde acaba yardım ederseniz sevinirim...
Dc Vrtservers mı ?
  #3 (permalink)  
Alt 21.03.08, 02:08 PM
Atari

tam emin değilimde GreatLakes veya LayeredTech dir...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #4 (permalink)  
Alt 24.03.08, 03:41 PM
Atari

arkadaşlar sorun halen devam ediyor sunucuya yeni nameserver oluşturduk domainleri bu nslere yönlendirdik ama yine kesiliyor ne yapmam lazım bilmiyorum sorun sunucudamı isimtescildemi hangisine desem o diyor isimtescilde diğeri diyor sunucuda
  #5 (permalink)  
Alt 26.03.08, 04:21 AM
Lineservers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atari

Lineservers is on a distinguished road
sunucu üzerindeki dnslerini güncelleyebilirsin büyük ihtimal sorunun düzelecektir.

eğer yardıma ihtiyacın olursa msne ekleyebilir yada mail atabilirsiniz.

gokhan@lineservers.com

Seçenekler
Stil