| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| İsimtescil De uzantılı domain yönlendirme problemi
Merhaba , isimtescil.netten aldığım de uzantılı domainimi hosta yönlendirmek istiyorum. İp bazlı dns yönlendirme istiyor. İp adreslerini giriyoruz. Host sitesinin adresine yönleniyor. Domain üzerine yönlenmiyor. İp bazlı dns yönlendirme konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bu isimtescil yüzünden işimden gücümden kalıyorum. |
|
| |||
| |||
|
İsimtescil e bi mail at yada ara bence daha hızlı çözersin sorununu
__________________ |
|
| ||||
| ||||
|
İsimtescil'in .de uzantılı domainlerde sürekli sorun çıkardığını duymuştum. En hızlı çözüm olarak kendilerine telefon ile ulaşmayı dene bence..
|
|
| |||
| |||
|
de uzantılarda dns kaydı istiyordu değilmi
__________________ |
|
| |||
| |||
| Quote:
50 kere attım mail. adamlar hosta yönlendiriyor. host sitesi açılıyor. benim siteye yönlenmiyor. yönlendirmeden anlamıyorlar bunlar isimtescil.netten de uzantılı domain almak yerine intihar et daha iyi. gece gündüz uğraş ki adamlar birşey yapsın. |
|
| |||
| |||
|
Mert, zamaninda hostculuk yaparken bir müsterm vardi .de uzantisinda. IP bazli yönlendirme yapmasini söyledim, isimtescili arayip söylemis ve bizim IP'yi vermis. Onlarda yapmisti.
__________________ Prof.Hüko |
|
| ||||
| ||||
|
Türk firmalarla uğraşma bence. Git Godaddy'e işini sağlamca gör |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |