| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| cPanel FreeBSD ikilisi için bash kabuğunu nasıl kullanırız ? Linux için adduser.conf'da ama FreeBSD'de daha değişik bir sürü yabanci sitede döküman kastırdım ama nafile bulamadim forum adminleri bunu burada paylaşırlarsa seviniciem ![]() |
| ||||
| Alıntı:
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Shell için bash kabuğundan bahsediyorum. |
| |||
| kimse birşey yazmıyıcakmı buraya ? :ag: |
| ||||
| Daha açıklayıcı yazarsanız yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım. Mesela yapmak istediğiniz bir örnek söyleyin bu yardımcı olacaktır?
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Al yazdım, :ag::ag::ag: sırıtıyorum bak nasıl hoşuna gidiyormu. ? biraz daha ciddi olabilirsin. Sırıtmak yerine derdini tam anlatabilirsin. Bash kabuğunu kurdunmu? bunu bile bilmiyoruz. kim sana nasıl yardımcı olurki? kimse burda kahin değil. sen derdini tam izah etmeyinceye kadar kimse senin sorununun ne olduğunu bilemez. freebsd bash kabu - Google'da Ara Konu Fesih BICER tarafından (18.10.07 Saat 08:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |