| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| sshden mysql yükleme hatası merhaba arkadaşlar yakafayı yicem ssh den bir türlü mysq yedeğimi yükliyemedim. bana bir yardımcı olun... cd /home/kullanıcıadı/sql in bulunduğu sayfa bu kodla giriyorum sql in olduğu sayfaya mysql -h db -u db_user -p şifre < dosya.sql bu şekildede yükleme yapmaya çalışıyorum ama aldığım hata aynen şu -bash: mysql: command not found lütfen bana yardımcı olun neden bu hatayı alıyorum bi önceki serverımda bu hatayı almıyordum ama yeni serverımda ilk denememde bu hatayla karşılaştım. bu sorunu nasıl düzeltebilirim.... |
| |||
| mysql -u kullanıcı_adı -psifre veritabanı_adı < dbname.sql |
| ||||
| Kontrol paneliniz nedir? mysql komutu bulunamadı diyor mySQL kurulmamış mı ki sunucuya.. mysql -V yazar mısın
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| mysql -V çıkan sonuç bu mysql Ver 14.7 Distrib 4.1.22, for pc-linux-gnu (i686) using readline 4.3 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |