| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Müşteriye ssh izni vermek
Merhabalar arkadaşlar, Müşterilerimiz ssh yetkisi talep ederse buna nasıl karşılık vermeliyiz. SSH izni vermenin herhangi bir olumsuz yönü varmıdır ? Gönül rahatlığıyla yetkiyi verebilirmiyiz? |
|
| ||||
| ||||
|
Güvenmediğiniz kişilere SSH izni vermemenizi öneririm.
|
|
| |||
| |||
|
Jailed SSH var, amiyane tabirle türkçesi Sınırlandırılmış SSH Girişi, Tweak Settings den bütün shell girişlerini Jailed olarak aç seçeneği var, bu şekilde yapar ve hali hazırdaki ssh girişlerinide jailed e çevirirsen problem olacağını sanmıyorum. Ben veriyorum ve herhangi bir problem yaşamadım
__________________ |
|
| ||||
| ||||
|
Ayrıca, derleyicileri kullanıcılara kapatıp normal shell verebilirsiniz
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ |
|
| ||||
| ||||
|
peki reseller açtığı hesaplara ssh izni veremez di mi?yani ben resellerken admlara ticket açarak ssh yetkisi aldım.ben kendi kullanıcılarıma nasıl vericem.açtığım hesap için ayrıca mı başvurmam lazım?
|
|
| |||
| |||
|
Servis sağlayıcınıza başvurmanız gerekiyor..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
| WHM'de Security altında, Disable Compilers butonu vardır. Oradan derleyicileri mutlaka kapatınız.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |