| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhaba arkadaşlar benim bir tane linux vps var ssh tan reboot kodunu yazdıktan sonra sitelerin ftp lerinde ve whm panele ulaşım sağlayamıyorum . Ama sitelerde herhangi bir sorun yok onlar çalışır durumda . Daha sonra ftp restart , httpd restart ve msqld restart yapmama rağmen sorunu çözemedim acaba nasıl bir yol izlemeliyim ki sorunumu çözüme kavuşturulabileyim. Konu ServerTurka tarafından (06.10.07 Saat 12:55 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: makine yerine vps olacaktı |
| ||||
| cPanel Verify adresine sunucu IP'nizi yazıp lisansınız var mı bakar mısınız öncelikle?
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| sunucuip -si using package CPANELSOURCE-EXTERNAL-VZZO and is licensed though: Cpanel Source (active on: 2007-09-03 08:34:57, group: Cpanel Source*) and is active. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |