| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| putty ile top yazıp baktıgımda kullanıcı adlarının yerine nobody yazıyor Arkadaşlar Putty ssh den top yazıp baktıgımda sunucudaki hesapların adlarını yazacagına nobody yazıyor bunu nasıl kullanıcı adlarına cevirebiliriz acaba ? |
| |||
| Yapmam Gereken Bu Konudaki Derlememi Yoksa Farklı Kısa Yolla Yapamacagım Bir İşlem mi WHM/cPanel sunucuda Apache Derleme Biraz Daha Açarsan Sevinirim |
| ||||
| evet yapman gereken tamamen o ama, EasyApache 3.x sürümünde karmakarışık olmuş daha çözemedim ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| apache yi suexec ile derlersen yapman gereken baska seyler de oluyor, birincisi, suexec makinenin kaynaklarini normalden fazla tuketiyor. Ozellikle p4 islemcili bir makinen varsa loadlarda artis goruceksin. Bende loadlar 1 den 3 e firladi.Geri kapattim. Suexec i actigin zaman, muhtemelen bazi sitelerin http 500 hatasi verecek, tum dosyalarin chmod 755 olmasi gerekiyor, 777 chmodlu dosyalar varsa http 500 verir, birde chown dan her klasorun username:username seklinde chown a sahip oldugundan emin olman gerekiyor yoksa yine http 500 veriyor |
| ||||
| Alıntı:
listelediğiniz için teşekkürler.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| |||
| Başka Bir Yöntem Yokmu Sunucuya Kim Baglı Kim Fazla Cpu Kullanıyor Kim Fazla Ram Kullanıyor Kimin Sitesinden Fazla Baglantı Var Mytop İle Bakıyorum Mysql Baglantılarını Gösteriyor Ama Daha Ayrınlı Olarak Gösteren Bir Eklenti Yokmu ? |
| ||||
| hayır bilinen herhangi başka bir yöntem malesef yok..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Bu Eklenti Nasıl ? SIM (System Integrity Monitor)Sistem Bütünlük Kontrolü |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |