| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Merhabalar Şuan Bende Kurulu Sistem Centos var + cpanel kurulu Pc Özellikleri ; p4 3.2 8gb ddr2 ram 320gb hdd ben bu bilgisayarda işlemci değişikliliği yapcam direk işlemciyi değiştirsem çalışırmı yoksa ek bişiyler kurmam gerekirmi acaba ? ![]() |
| |||
| yok intel p4 3.2 işlemci var onu çıkartıp intel quad core q6600 işlemci takıcağım Konu By AzraiL tarafından (10.05.08 Saat 04:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| O zaman çalışacağını düşünüyorum.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Zaten Ram & CPU baya orantısız ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| Sağolasın İşlemci Siparişini Verdim Teşekkürler... |
| ||||
| hakkatten cpu-ram oranı ne öyle.hangi p4 anakart 8 gb ram destekliyor merak ettim.o kadar rami desteklese işlemciyi desteklemez.anakartını söyle alacağın yere ona göre belirlenir destekleyip desteklemediği(çipsete göre)+sokete göre..ki hangi p4 anakarta hangi quad-core u takacaksın.biri soket 478 biri 775.hadi p4 6xx serisi desem de soket 775 olsa onunda çipseti nedir ki quad-core u destekleyecek.yani bence işin yaş.anakartın özelliklerini arat sitesinde bence. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |