| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar tercüme tam olarak bitmiş değil halen devam etmekte ve profesyonel bir tercümede değil. dosyayı indirmek için QuickEasyCheapHosting.Net anasayfasındaki bağlantıyı kullanabilirsiniz Last edited by yavvuz; 14.04.08 at 17:38. |
|
| ||||
| ||||
|
paylaşım için teşekkürler
|
|
| |||
| |||
|
eline saglık hocam
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
büyüteç varmı bulamadım yaa
|
|
| |||
| |||
| Büyüteç Yok ..
ama linki var buyrun .. www.qech.net/turkish-utf8.rar direk sunucuya çekmek için http://www.qech.net/turkish-utf8 adresinide kullanabilirsiniz |
|
| |||
| |||
|
Nasil yüklücez Arkadaşlar bunu biri anlatsin |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar ben bunu kullandım hatta tamamladım sizinlede yayınlamaktı planım. fakat şuan şöyle bi sorunum var; bu dil dosyasını /usr/local/cpanel/ içine upload edip çeviriyi tamamladım. müşterilerimin tamamı da x3 kullanıyor. ancak hala yarısı ingilizce. tam olarak x3 temasına karşılık gelmiyor mu bu dosya? yada ben başka bi yerde mi hata yaptım? bu konuda yardımcı olabilcek biri vardır umarım :S |
|
| |||
| |||
|
Nasil yükledin onuda bi söylesen yardimci oluncam bize |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |