| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Quote:
inşallah bundan böyle daha dikkatli çalışırsın. Aramızdaki meseleye gelince canın sağ olsun. Ben çoktan helal ettim. |
|
| ||||
| ||||
|
IndexBilisim nerdesin
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| cpanel 11 için türkçe dil paketi burada
arkadaşlar dosya burada... whm de yeni bir turkce adıyla language oluşturun ya da english dil seçeneğini duplicate edin. (çoğaltın) whm de yine language file i editleyin
__________________ Sevgiler... Dr.X |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ www.indexbilisim.net |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
ben çoktan o konuları unuttum ama gelince yazılı bir açıklama yapacam sitemde neler oldu neler yaşandı indexservers neye kapandı hakkında bende hakkımı herkese helal ediyorum.çünkü vatan burcunu yerine getiriyorum ne olacağı belli olmaz.kendinize iyi bakın....
__________________ www.indexbilisim.net |
|
| |||
| |||
| Quote:
10 mu ? |
|
| ||||
| ||||
|
başlıkta yazan; cpanel 11 için türkçe dil paketi burada
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
İyide arkadaşlar bunu sunucuya nasıl yüklüyoruz ?
|
|
| ||||
| ||||
| cd /usr/local/cpanel/lang wget http://www.fesih.com/dosyalar/Cpanel...il_Dosyasi.txt mv Cpanel10_Turkce_Dil_Dosyasi.txt Turkce ardından whm panelinden modify upgrade Multi falan filan gibi bişey olmalı ona tıklayıp tüm userlerin dilini Türkçe yapabilirsin. |
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar bu çeviri muhabbetlerinde yardımcı olabilirim bende....
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |