Out OFF Topic » Tercüme

cPanel 10 Türkçe dil paketi

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Out OFF Topic » Tercüme
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)  
Alt 13.03.08, 11:42 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
Bahabey is on a distinguished road
Alıntı:
Fesih BICER´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cd /usr/local/cpanel/lang
wget http://www.fesih.com/dosyalar/Cpanel...il_Dosyasi.txt
mv Cpanel10_Turkce_Dil_Dosyasi.txt Turkce

ardından whm panelinden modify upgrade Multi falan filan gibi bişey olmalı ona tıklayıp tüm userlerin dilini Türkçe yapabilirsin.
Vallahi Fesih bey öncelikle sağolun. Yazdıklarınızı tamamen uyguladım upgrade yaptım tüm accountların dilini Türkçe seçtim fakat cPanel 'lerin hiçbirisi Türkçe olmadı. cPanel e girip Türkçe dil seçtim tamam dedim yine değişen birşey yok. Acaba benmi yanlış yapıyorum? Bu arada cpanellerim x3...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #22 (permalink)  
Alt 18.03.08, 07:10 PM
JetTasarim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güç İçinde

Tecrübe Puanı: 1
JetTasarim is on a distinguished road
JetTasarim - MSN üzeri Mesaj gönder JetTasarim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Bahabey´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vallahi Fesih bey öncelikle sağolun. Yazdıklarınızı tamamen uyguladım upgrade yaptım tüm accountların dilini Türkçe seçtim fakat cPanel 'lerin hiçbirisi Türkçe olmadı. cPanel e girip Türkçe dil seçtim tamam dedim yine değişen birşey yok. Acaba benmi yanlış yapıyorum? Bu arada cpanellerim x3...
Bendede aynısı oldu fesih bey ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #23 (permalink)  
Alt 19.03.08, 06:21 PM
Fesih BICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Fesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond repute
Fesih BICER - MSN üzeri Mesaj gönder
x3 teması = cpanel 11 türkçe dil dosyası gerektirir.

benim verdiğim cpanel 10 dil dosyasıdır ve x temasında geçerlidir.
  #24 (permalink)  
Alt 19.03.08, 07:54 PM
JetTasarim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güç İçinde

Tecrübe Puanı: 1
JetTasarim is on a distinguished road
JetTasarim - MSN üzeri Mesaj gönder JetTasarim isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Teşekkür ediyorum. Sanırım x3 için Türkçe dil dosyası çıkmadı? Eğer varsa bana link filan verebilirseniz sevinirim Fesih bey...
  #25 (permalink)  
Alt 28.04.08, 03:41 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
doncamillo is on a distinguished road
Alıntı:
JetTasarim´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ediyorum. Sanırım x3 için Türkçe dil dosyası çıkmadı? Eğer varsa bana link filan verebilirseniz sevinirim Fesih bey...
Bu konuda biz de beklemedeyiz sanırım hala ses seda yok c11 x3 için

Seçenekler
Stil