| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
cPanel Version11.15.0-RELEASEcPanel Build17853Themex3Apache version1.3.39 (Unix)PHP version4.4.7MySQL version4.1.22-standard-logArchitecturei686Operating systemLinuxShared Ip Address89.149.244.211Path to sendmail/usr/sbin/sendmailPath to PERL/usr/bin/perlKernel version2.6.23.SM-1cPanel Pro1.0 (RC1) Service StatusClick to View Arkdaslar ben yeniyim bu işlerde ben böyle bir cPaneline sahibi ama ingilizce su an turkçe haric bütün dillere deiştirebiliyorum nasl türkce yapabilirim.türce dil dosyası olan varmı yardımcı olursanızz sevinirim |
|
| ||||
| ||||
|
cPanel 11 in tr dil dosyası maalesef piyasada mevcut değil.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Türkçeleştirdim çoğunu şu anda %60 seviyesinde ve kendim müşterilerime sundum şu anda aktif olarak kullanıyorlar ama tam bitmedi. Tam bitsin sonra yayınlarım
|
|
| |||
| |||
| saol kardes yayınlamanı umutla beklicem |
|
| ||||
| ||||
|
X3 temasını türkleştirirmiş hali benim elimdede var, fakat tam türkçe değil işte.
|
| ||||
| ||||
|
Türkçe'den Türkçeye fark var RAMBilişim önemli olan insan baktı mı anlamalı. Çeviriyi yaparken bir yandan da önümde açık olan cPanel'e bakıyorum oradaki yazıyı yorumluyorum. Bugüne kadar yapan arkadaşlarında eline sağlık fakat çeviri tam olarak kalıplaşmış yazılar değildir. Çeviri yapılırken hedeflenen kitleye anlatılmak istenen şeyi onların anlayacağı cinsten yazmak şart. Onun içinde oku-çevir-yorumla-yaz şeklinde çeviri yapılmalı...
|
|
| ||||
| ||||
|
Katılıyorum size hocam. Eski çevirilerde addon domain'e eklenmiş alan isimleri gibi şeyler yazıyorlardı. Tamam TR'ye çevirisi doğru olabilir ama bu işinde bi şerefi var
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Linux ve Sinangunay katılıyorum sizlere
|
| ||||
| ||||
|
Katıl tabi bir kişi daha gelsin 2ye 2 ip atlarız |
![]() |
| Seçenekler | |