Datacenter » Türkiye

Sadece Hosting Datacenter

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Hosting ve Network » Datacenter » Türkiye
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 31.03.08, 02:00 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Kesinlikle tavsiye etmediğim bir oluşumdur.
Çalışmadan önce iki kere düşünün.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #12 (permalink)  
Alt 31.03.08, 02:04 PM
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1011
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Haber7 buradan çalışıyormuş.
  #13 (permalink)  
Alt 31.03.08, 02:17 PM
HoST13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Athlon Dual Core

Tecrübe Puanı: 1
HoST13 will become famous soon enough
HoST13 - MSN üzeri Mesaj gönder
evet haber3, haber5 ve diğer habersistemi ile çalışan siteler
  #14 (permalink)  
Alt 31.03.08, 03:03 PM
Athlon

Tecrübe Puanı: 0
byilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud ofbyilyas has much to be proud of
Alıntı:
dexigner´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu verimerkezinde film çekilmeli bence.

"Lanetli DataCenter..."

Katılıyorum bu adamlar görselliğe çok önem veriyor
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #15 (permalink)  
Alt 15.05.08, 01:32 AM
alper60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Celeron

Tecrübe Puanı: 1
alper60 is on a distinguished road
bi numara yok ki .kasaları yan yatırmış.
  #16 (permalink)  
Alt 25.05.08, 03:09 AM
Atari

harunca is on a distinguished road
az önceki resinlerde biraz kablo salatası gördüm. yerlere bırakılmış kasalar ( ya hu internet cafe de bile adam bilgisayarı masaya yaptıgı rafa göze koyuyor sunucu bilgisayarın yerlerde ne işi var ) . DC de çalışan arkadaşlar heralde sosyal faliyet için bu kasaların üzerinden sek sek oynuyolar . teklan da da sportif faaliyetler var ama en azından masa tenisi oynuyorlar ve kasaların üzerinde değil ))) . canım sıkılınca bazen açıp seyrediyom da. şeffaf adamlar teklan çalışanları. 24 saat dc kameradan izletiyorlar. ayrıca ben az önceki resimlerde yan yatmış çamura batmış bir kaç server gördüm.( sanırım evden , komşundan fazla kasaları getirmişler stok bitince ) ve kasa kapakları olmayan kasalarda sanırım özel iklimlendirme sınıfına giriyor . ( extra ücretlidir kesin ) başka bişey yok. benim fikrim bu resimleri koyan arkdaş bu DC ye büyük bir kötülük yapıyor . 10 üzerinden 1 veriyorum. kurumsal olan zaten bu resimleri görünce vazgeçer . eh oyun sitesi portal vs vs açanlar zaten anladıklarından değil birbirlerinden duyup alıyorlar.
1. teklan , 2. natro diyorum. 3. tercih isterseniz DGN

Belki daha iyileri vardır ama ben sadece denediğim 7 - 8 tanesi içinden söylüyorum. malum son yağmurlar ile bu DC lerde mantar gibi çoğalmaya başladı

windows sunucum mesela teklanda . 60 gündür restart bile yapmadım. 2 ay öncede güncelleme muhabbetinden restart gerekti )
natroda da linuxum vardı ama tr fiyatlar malum. mecburiyetten yurtdışı yaptım. süperdi. adamlar şu sorun var demeye kalmadan hem sorunu hem çözümü DETAYLI ŞEKİLDE sebebleriyle falan söylüyolardı. sattıkları şeye hakimler yani. kardeşim bilmiyorsan linux dedicated satmayacaksın. biliyorsan , ben linuxun altından girer üstünden çıkarım diyorsan satacaksın. yok sadece benim gibi linux kullanacak kadar biliyorsan linux a dalmayacaksın. bu olay bu kadardır. linux yuzunden sorun yaşamadığım tek DC natro dur.
sadece hosting iyidir güzeldir. Oyun siteleri protaller vs hep oraya kurarlar ( birbirlerinden duyduklarından ). kim ne derse desin sözümü esirgemeyeceğim her şey bir tarafa fiyatları kazıktır
ama vargonen e vs bakınca ( adamlar sadece host veriyorlar ama 2 sunucu parasına )) biraz insaflı olasım geliyor ama harbi pahalısınız be abi :S

buyrun natrodan bir iki enstantene

sonuç olarak sadecehosting te biraz tertip düzen ve fiyatlarda indirim şart

ben neden teklan diyorum biliyor musunuz. arkadaşlar bir DC nin kapısından girmeden oraya sunucu kurulmaz bu 1
firma kaç yıldır bu tür hizmetler veriyor bakılmadan asla konulmaz bu 2
daha diğer DC ler piyasada yokken biz teklan irc server da chat chut yapıyorduk ( ah dere script nerdesin )
( babadan miras desek olcek heralde. bebektik işte o zamanlar. ne gezer öyle hırla chat. bi microsoft chatimiz vardı bi dalnet. webcam bile yoktu yaw )

yani neymiş. firma eski olcek ama sistemler yeni

gerisi hikaye. kuruluş yılına bakın. gidin bi gezin. sonra fiyatları kıyaslayın. sonuç ortaya çıkar

görüşürüz arkadaşlar.

Konu harunca tarafından (25.05.08 Saat 03:35 AM ) değiştirilmiştir..
  #17 (permalink)  
Alt 29.05.08, 01:40 PM
Atari

harslan is on a distinguished road
harslan - MSN üzeri Mesaj gönder
fiyatlari çok kazik................ 50 MG alan senelik 60 dolar
  #18 (permalink)  
Alt 29.05.08, 04:21 PM
Onur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SysAdmin

Tecrübe Puanı: 1013
Onur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond reputeOnur has a reputation beyond repute
Onur - MSN üzeri Mesaj gönder
Kurumsal sitelere hitap ettikleri için hosting fiyatları yüksek bulunmuyor açıkcası.

Örneğin Teklan ;
Alıntı:
Kurumsal A10 Starter www
- 10 MB Disk Alanı
- 1 GB Bant Genişliği/Ay
- 1 adet E-posta Hesabı
- 1 adet MySQL Veritabanı
- 1 adet Mailman
Hemen Al! 50 YTL/yıl
  #19 (permalink)  
Alt 29.05.08, 04:40 PM
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Onur' a katılıyorum; ne kadar fiyat yüksek olursa o kadar az müşteri, ne kadar az müşteri, o kadar az sorun & iş gücü kaybı.. Sonuç müşteri memnuniyetine yansır..
  #20 (permalink)  
Alt 29.05.08, 08:09 PM
Celeron

Tecrübe Puanı: 2
youdie is on a distinguished road
Resimlere baktığımda hemen gözüme çarpan dağınıklık var, yani ne kadar kaliteli olurlarsa olsunlar sanki biraz baştan savma iş yapıyorlar, kabloların dağınıklığı yerdeki pc ler felan, bunlar çok komik şeyler, bu tür resimleri ben ThePlanet de görsem ertesi gün başka dc ye geçerim.

Özellikle o yerdeki kablolar komedi, düşünsenize birisi geçerken ayağı takıldı tüm makinalar offline

Seçenekler
Stil