| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Marsın sitesi www.marsdc.net değilmi ![]() |
| |||
| Alıntı:
Siteyi neden yapıyorlar o zaman anlamadım. ![]() Sadece harita var yanılmıyorsam posta güvercini ile çalışıyorlar.. ![]() ![]() ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Kolay gelsin osman abi sana zor bir durum gerçekten. |
| |||
| güzel sorun yok sunucum var inş nixon gibi olmaz gidişleri iyi değil ) |
| ||||
| tasarla; dediğinden kendin birşey anladın mı ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| olesin seni adaş adaş vala demek isteğim benidme orda sunucular var gayet iyi sorun yok ama bakalım gidişleri iyi marsın hızlılar yani pirim yapıyorlar nixon gibi kapanmazlar )bizimki erzurum turkcesi haha noktalama virgul felan yok anlayan anlamısıtr neyse ![]() kısmen boyle olayın ozetine gelirsek ; haha ![]() |
| ||||
| Demek adın sinan, ışığını ordan sezmişim ![]() Yanlız ben, forumun diğer 98%'i gibi Erzurum'lu olmadığımdan anlamadım kanımca
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Ni-Osmanı'da aramızda görmekten mutluyuz. Nixconın batmasına üzülmedim çünkü çok öncelerden sinyal vermişti üzüldüğüm bir konu varsa Osman gibi bir insan nixconun azabına uğramadan ordan kurtulamadı sonra üzerine gitti onlarca makinayı temizle yerleştir filan fıstık baya uğraştılar bundan sonrada başka bi yere gitmek isteyeceklerini sanmıyorum marsı kullanan biri olarak bunu korkmadan söyleyebiliyorum.
__________________ Herkez gibi AWBS'ye merak saldım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |