| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Alıntı: ![]() |
| |||
| Alıntı:
Hizmetleri tek kelimeyle harika...
__________________ halid-can! |
| ||||
| BEKLEYIN *****.NET.TR geliyor : ) ismi bizde saklı kalsın.. %50 ındırımlı sunucu sahıbı olacaksınız. |
| |||
| sanki film izliyoruz bekleyin geliyoruz gibim ![]() |
| |||
| Evet Netone , Globalwan , Bnet gibi firmalar daha yüksek hacimli DC ler olabilir. ama burada iki durum ortaya cıkıyor bunuda muhakkak gözden kaçırmamak gerekiyor . Netone , Bnet , GlobalWan ,bnet gibi firmaların sundugu DC kapasitesi ile teklan , Mars , SH , Teknoas gibi firmaların kapasitesi bir değil . burada önemle vurgulanması gereken nokta şu bence Netone DC ile Mars DC arasındaki Farklılıklar ne 1 - Hepsi Rack Standardında kasa 2 - FM200 Yangin Söndürme Sistemi 3 - Sunucu sayisi daha düşük çünkü elzem pahalı 4 - Her istediğin işlem + faturaya yansiyan ücret 5 - Teknik bilgin olması gerekmiyor her işlemi destek departmanı çözüyor sana fatura ediyor buradaki bütün fark bu bunun dışında altyapıda bir farklılık yok ikisindede firewall , yedekli klima , yedekli ups , yedekli network altyapısı mevcut büyütmeyin arkadaşlar param cok teknik destekten anlamıyorum der netone 'a geçersin adamlar senin işini yaparlar teknik bilgime güveniyorum bana bi kvm yeter dersen mars hepinize yeter ![]() |
| |||
| arkadaslar bu marsin sitesi vb yokmu yaf ulasamiyorum adamlardan bayilik almayı dusunuyordum ama sitelerini bulamadım 2 gundur bi com.tr var oda acilmiyor zaten |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |