| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Mars Telekom? Merhaba arkadaşlar, Mars Telekomu kullanan var mı? Ne telefon var ne de mail adresleri var.. Sitesinde gördüğüm kadarıyla adamlar datacenter' a özenmiş.. Hakkındaki düşüncelerinizi ve yorumlarınızı alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler..
__________________ From hell 2 heaven.. Konu darkwinter tarafından (11.05.08 Saat 03:39 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla |
| |||
| Mars Telekom,sadece hosting'le aynı firmadır. Mars Telekom'un dc'si mecidiyeköyde bulunmaktadır.Geçenlerde ziyaret etme imkanı buldum,daha yeni yapılanma içerisindedir metro internet baglantısı kullanarak hizmet vermekteler ve yaklaşık 100 sunucu bulunmaktadır bünyelerinde. Hizmet konusuna gelince kendileriyle çalısmayı düsünüyordum gittiğim gün şirketlerinde satıs,destek ve diğer departmanlardan kimsenin olmadığını gördüm.Fiyat bilgisi istedim size mail yoluyla daha sonra ileteceğiz şuanda kimse yok dediler ve 1 hafta oldu hayla beklemedeyiz ![]() |
| |||
| Yani ikinci Nixcon faciyası yolda.. ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| 2. hedefin olarak belirleyebilirsin Bakarsın Nixcon'un hizmet dışı kalmasıyla bir atak yaparlar. |
| |||
| Alıntı:
![]() Birinci sıraya Mars' ı koyuyorum. İkinci Teklan Üçüncü Radore Bittiniz oğlum siz ![]() ![]() ![]()
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| iyide mars dediğiniz şey sadece hostingin whois çekerek anlarsınız zaten. Sadece hostingi aradım co-location kaç para diye 1 mbit = 85 dolar dediler yani 10 mbit alsan 885 usd yapar cpanel kdv dahilmi değilmi sormadım bile çünkü o fiyattan sonra cpaneli kdv yi bedavada yapsalar bişey değişmez benim için.Ni-Osman nasıl anlaşacakkli bunlarla merak ettim doğrusu. |
| ||||
| Osman abinin 3-5 makinesi yokki. En az 200 makineyle gittiği için kabin ve özel hat fiyatı vermişlerdir doğal olarak. ![]() |
| ||||
| Emin ol 50% inmemişlerdir.. Aynı teklifi ben götürdüm MARS'a 110 sunucu için, sitemiz haftaya açılıyor dediler 3 ay oldu site yok daha ortada ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |