| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| vBulletin saat sorunu arkadaslar forumda saat sorunu yasiyorum bu sorunu son çıkan versiyon upgrade yapınca yaşadım. ondan önce wez+2'de normal saat ayarı vardı ama yeni upgrade sonrası saat Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:18 . wez+2'de böyle oldu saati nasıl düzeltebilirim acaip bir durum daha saat farkı var anladımda dakika farkı da nereden çıktı nasıl çözeriz bu sorunu ![]() |
| ||||
| GMT +3 veya +2 ye getir ayarları |
| |||
| anlamadınız galiba,gmt+2'deyken forum saati çok büyükl bir şekilde yanlış oluyor. |
| ||||
| O siteden kaynaklanmıyor ... Sunucunda Server Time yanlış ... Hostcuna söyle Root olarak WHM'ye girip Server Time dan Senkronize Etsin saati ![]() |
| |||
| yetkim varmış root yetkisi ama nerelerden ne yapacağımı bilmiyorum söyler msiniz acaba |
| |||
| ssh'ye root olarak bağlanın. Aşağıdaki işlemi uygulayın. nano /etc/crontab en altına şu kodu ekliyoruz. */2 * * * * root rdate -s rdate.cpanel.net sonra ctrl+x deyip kaydediyoruz.. Bu şekilde saatimiz 2 dakikada bir güncellenmiş oluyor. Aynı sorun bende de vardı, bu şekilde çözdüm. Kolay gelsin.. |
| ||||
| WHM'den sunucu saatini root olarak giriş yaptıktan sonra, Server Time linkinden değiştirebilirsiniz..
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |