| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Selamlar, ilk bakışta probleminiz php scriptlerin mail gönderme fonksiyonu engellenmiş gibi görünsede yardımcı olabilmek için daha fazla bilgi gerektiğini bilmenizi isterim.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Merhabalar, PHP- Kodu: İyi günler, iyi çalışmalar dilerim. |
| ||||
![]() Kastettiğin bölüm burası olsa gerek no value yazıyor. ben server sahibine iletirim teşekkürler |
| ||||
| Alıntı:
merhaba yönetici source arkadaşımızın dediği bu ayarın nerde olduğunu bulamadı hangı ayarın ack olması lazım nerden yapılması gerekiyo biraz açarmıısnız teşekkürler |
| |||
| php.ini içinde o ayarlar |
| |||
| Hosting yöneticiniz ssh ile bağlanıp php.ini dosyasının içinden bu ayarı yapabilir. Php.ini dosyasının yolu yine hazırlamış olduğunuz o sayfada görünmektedir. Hosting yöneticiniz pico yada nano editörünü kullanarak dosyayı açacak ve sendmail() fonksiyonunu aktif edecek. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |