| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Vbulletinde radyo sorunu yardım Arkadaşlar Öncelikle Selamunaleyküm. Bizim Kendimize ait bir paylaşım platformumuz var burada radyo yayını da yapıyoruz. Önceleri shoutboxun üstünde radyo bilgileri gösteriliyordu Şimdi gösterilmiyor "server down" yazısı cıkıyor aynı zamanda İstek panelinde de sunucu kapalı diyor. aradım bir türlü yapamadım yardımcı Olursanız sevinirim Şimdiden Allah razı Olsun |
|
| ||||
| ||||
|
radyoyu aç radyoyu.. (paylaşım platformunun bulunduğu sunucuda radyo klasörü içinde ./sc_serv yazarak açacaksın) |
|
| |||
| |||
| daha acık yazar mısınız bu konuda biraz acemiyim |
|
| ||||
| ||||
| ssh iznin varsa gir dosyalarına bak işte, yoksa söyle sunucu sahibine başlatsın radyonu ya da ssh izni versin yani bir çözüm üretin. radyo klasörü içinde sshtan ./sc_serv yazacaksın. Ayrıntılı bilgiyi sunucu sahibine sormalısın belki dosyanın adını değiştirmiştir vs. Birçok değişik şekilde olabilir bu işlem... Kısaca çözüm sizle sunucu sahibi arasında halledilmeli. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Cevabınızı okudum ; Hostgator.com da hostingimiz, radyo hostingi başka birinde ? Sorun hostgator hostingi paketinden mi yoksa radyo hostinginden mi kaynaklanıyor ? Hosting panelinde SSH yazan yer var ama orada radyo klasörü bulunmuyor ? Radyo Hosting aldığımız yere mi yukarda belirttiğinizi yapmasını söyleyeceğiz ? Yoksa Hosgator'e ? Teşekkür ederim |
|
| |||
| |||
|
Radio Startta ise yani yayın yapabiliyorsanız. Shoutcast Forumhome Eklentisini kurarak AdminCp >> vBulletin Seçenekleri >> Shoutcast Forumhome Server IP domain.com yada size verilen ip adresi örn 88.111.112.11 Server Port size verilen port numarası Server Password yayın şifresini yazın o olamzsa radyo yayın kick yetkısıne sahip olan diger admin sifresini yazın. Yayın yokken göstermez tabiki şifre yanlıs oldumu göstermez |
|
| |||
| |||
|
Radyo da yayın yapılıyor; O eklenti kurulu olmasına rağmen Server Down yazısı çıkıyor ? Bilgileri çekemiyor... Dediğiniz şekilde, İP,port ve şifre uygun kısımlara doğru bir şekilde yazılı durumda... Ama malesef genede çalışmıyor ? Radyo serverin dan kaynaklı bir durum mu ? yada site hostinginden kaynaklı ? Last edited by ben; 14.09.08 at 17:02. |
|
| |||
| |||
|
2 tane şifre var unutma bunları dene birde scast_home.xml dosyası var ftp ana dizinde onun chmode 777 olması gerekli başka bir ayarı yok eklentinin bence sorun yayın şifresi var onu dene olmadı diger 2. sifre var 2 şifreyi nerde diyorsan onuda ssh den conf dosyasına bakmen gerekiyor. bunun haricinde bir sorun görmüyorum |
|
| ||||
| ||||
|
Radyo Sunucusu Dışardan erişime kapalı olabilir. Radyo hizmeti aldığınız firmayla bir konuşun. eğer dış erişime açık değilse bilgileri göstermeyebilir.
__________________ http://www.marmaradizayn.net - YS-(1012) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |