| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| "iframe sorunu" ücretiyle yardım.
Arkadaşlar benim bir serverim var. 2 adet vbulletin forum var ve ikisindede aynı problemi yaşıyorum. Forumdaki kategori isimlerinin yanına yada açıklamasına bi şekilde "iframe" kodu ekletiliyor. Bu iframe kodu ile enucuzgb.com/test.exe şeklinde siteye girenlere trojan yollanmaya başlıyor. Tabii google'de bunu tesbit ederek sitemi kara listeye aldı. Şu an googleden girişler 0 durumda. İşin ilginç yanıda bu iframe kodu sitede devamlı bulunmuyor. Mesela 4-5 saat duruyor sonra kendi kendine kalkıyor. Sanki birisi giriyor admincp'den kodu ekliyor birkaç saat sonra kaldırıyor. Beni bu dertten kurtaracak arkadaşlara minnettar kalacam + ücreti neysede vereceğim. Aşağıdkaileri yaptım ama hiçbiri çare olmadı. - ftp'den tüm dosyaları çektim pc'ye ve "find and replace" ile iframe kelimesini arattım temiz çıkıyor. - admincp ismini değiştim ve cpanelden şifreledim. - ftp, whm şifrelerimi değiştim. - forumda tek admin benim, şifremi devamlı değişiyorum - kendi makineme format attım, lisanslı kaspersky kullanıyorum. iframe knightonlineforum.com - Google'da Ara= Bu şekil aratınca üstteki sitede örneği göreceksiniz. Normalde www.knightonlineforum.com/serverler olacak ama yanına iframe kodu eklenmiş. |
|
| ||||
| ||||
|
* 2 forumda aynı serverda bulunuyorsa serverda shell türü bir scriptle db içerisinden kod ekleniyor olabilir. * Kullandığınız tema iframe kodu içeriyor olabilir. * Toplist,reklam gibi birşeyler eklediyseniz o yüzden olabilir. |
|
| ||||
| ||||
|
temayı aratıp yazarmısın?
|
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar iframe 03.00 de yine sitede belirdi. Mesela birkaç saat sonra kalkıyor. Otomatik çalışıyor yani. Msn'den yardım edebilecek arkadaş varmı. Yani ücretse neyse vercem yeterki bundan kurtulayım. 3 senelik emek söz konusu. Temayı aratınca iframe ile ilgili birşey çıkmıyor. |
|
| ||||
| ||||
|
Ücretli destek konusunda görüşebiliriz. MSN adresinizi PM atınız.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| mutamet@gmail.com eklermisiniz.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |