| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Vps alacağım Mrb arkadaşlar yeni kayıt oldum buraya ![]() Ben vps almak istiyorum şuanda bayilik alıyorum 55 sitem var şimdi burda bi konu okudum arkadaş özellik yazmış buraya kaç site dayanır vs. diye 3-5 yazmışsınız kafam karıştı. Hostcininden almayı düşünüyorum, İşlemci : Intel Core 2 Duo E6300 Ram : 512 Bant : 120 GB Windows sunucu. Fakat domain açma limiti yok orada arkadaşlar neden 3-5 site alır demiş anlayamadım. Ben böyle bir özellikte vps alsam istedigim kadar site koyamazmıyım ? Genelde siteler html zaten 2 smf 1 nuke var pek hit alan sitelerde değil... Radyoda kurulum oluyormus 10 tanede radyo kursam kaldırmaz mı ![]() |
| ||||
| İstediğiniz özellikleri yukarıda verdiğiniz vps üzerinde kullanabileceğinizi zannetmiyorum.Özellikle radyoların dinleyicileri yükseldikçe vps sürekli kasar. Kaç site kaldırıp kaldırmaması sitelerin durumuna ve bir o kadarda optimizasyon işlemi ile alakalıdır.İyi bir şekilde optimizasyon edilirse durum değişebilir. |
| |||
| 10 tane radyo( 32 kb/s ) kurabilmeniz ve aynı zamanda host hizmeti verebilmeniz için en az 2 Mbit hat genişliğinizin olması inancına sahibim. Eğer bu kaliteyi 64 kb/s olarak düşünüyorsanız o zaman mutlaka 2 mbit olması lazım. Sistem konusunda radyolar bence fazla kasmaz. 10 Mbit hat üzerinde 43 radyoyu çalıştırmıştım. ve Sunucu p4 2.8 1 gb'tı ![]() 1 nuke ve 2 smf seo kullanırsa zorlanabilirsin. Ama zaten onlar içinde hitleri yok demişsin. Şimdilik yeterli olur kanısındayım... Onur'un bahsettiği gibi çok iyi bir optimizasyondan geçmesi gerek.
__________________ halid-can! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |