| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| VPS almak istiyorum bilgi ve teklif istiyorum s.a bir kaç gündür araştırıyorum. vps almaya karar verdik gibi. 512 ram 40 gb hdd çift çekirdek işlemci yetecek kadar 400 gb trafik 2 adet IP adresi ve istendiği zaman eklenebilme teknik destek virtuozzo panel cpanelli fiyatı nedir ? pleskli fiyatı nedir? |
| ||||
| cPanel genelde herkesde 15$ dir Plesk genelde herkesde crackli verilir sakın crackli alma swsoft dan yazılımsal destek alamazsın gerçi ingilizcen yoksa farketmez.Sana bir PM göndereyim bak bakalım
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! NOT: Lütfen destek için forumlarımızı kullanın PM atmayın üzgünüm ama özel ilgilenemem kendi müşterilerimle zor ilgileniyorum 8) |
| |||
| Bazı arkadaşlar özelden VPS teklifleri iletmişler hepsine teşekkürler. Araştırdıkça bu işte sıkıntılar çıkıyor. Şimdi iki özellik sunacam biri direk dedicated sunucu biri vps sizce hangisini almalıyım. Yapılacak iş : 4 adet reseller kurulacak. her bir resellerda 20 site civarı olacak. ve sitelerin en babasının 50 mb sql i olacak her resellerda mesela sql kullanan 4-5 site olabilir bunlarda blog. Bu işi yapmak için sizce ? İşlemci: P4 2400 Mhz Bellek: 1024 MB RAM Hard Disk: 80 GB 7200 RPM HDD Aylık Trafik: 3000 GB Aylık Trafik Ethernet Hızı: 100 Mbit Port IP: 3 Adet bu mu? İşlemci: P 6600 Core2Duo FS Bellek: 768 MB RAM Hard Disk: 80 GB HDD Aylık Trafik: 1000 GB Aylık Trafik Ethernet Hızı: 10 Mbit Port IP: 2 Adet OS: Centos 4.6 bu mu. birde dedicated aldığımız zaman içinde panelleri falan yok ![]() SWsoft PLESK™ unlimited domains - 10 € / Aylık cPanel - 25 € / Aylık DirectAdmin - 9 € / Aylık fikirlerinizi bekliyorum. |
| ||||
| Tabii ki, P4 sunucu almak yerine alttaki VPS'i tercih ederdim.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| teşekkürler Sinan Bey. Bu doğrultuda karar vereceğim inş. |
| |||
| GreyHosting'den bir VPS aldık. Hayırlısı olsun inş. |
| ||||
| vps almak istiyorsanız yabancı firmalarla calısın arkadaslar |
| ||||
| Hosting almak için yabancılara, VPS almak için yabancılara, Sunucu almak için yabancılara... GelecekHost yakında hizmet satacak kimse bulamayacaksınız farkında değilsiniz ![]()
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |