| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Pardon orda dc özelliklerine bakıyorum oranın linkini vermişim Dedicated server, Dedicated hosting, Windows server, Linux server at VRTservers.net burdan aldım ![]() |
| |||
| Vrt değilmiş ordan sunucu alacaklarmış free forum için o laf arada karışmış ben tasarıma bakıyorum diğer 2 ortak sunucuya rezil olduk valla ![]() |
| ||||
| o senin aldığın 8 gb vps değil 8 gb ramli makineden bölünmüştür.Max 1 Gb dır vps in diğerlerinin 512 şer ram bölündüğünü beklersek 15 tane vps eklemişler bir makine 15 vpsli bir sunucudan da hiç bir şey beklenemez![]() ![]() ![]()
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri |
| |||
| Yok ya diğer ortağın tanıdığı orda çalışıyor.O kadar değilde 6-7 tane vps var onlarda da html siteler var forum falan hiç bir şey yok bize ordan verdi hız iyi baya özelikle ftp ![]() ![]() |
| |||
| merhaba amd 5600 dual 512 ram 30 gb hd 300 gb trafik cpanel turkçe centos 4.5 final turkçe Ayda 65 Ytl Türkiye Teklan Datacenter Bulunmakta Serverımız Serverlarımız Kendimize Ait Faturalı Cihazlardır Kesinlikle Kiralık Sunucu Kullanmamaktayız Saygılarımla |
| ||||
| Alıntı:
heh bunu hosting işi yapan birinden duymak garibime gitti. Çalıştığım VPS satışı yapan 3 yabancı firmada sunucu başına 40 VPS host ediyordu. I/O sorunları yaşıyorduk ama kurdukları sistemde zorlanmadan 50 VPS'e kadar çıkabiliyorduk. Önemli olan ayarları yapabilmek. |
| |||
| merhaba sinan bey eger sunucu xeon ve sun işlemcili olsa degil 50 100 tane vps kurarasın ki bu ram ve işlemci ,hızıyla alakası var saygılarımla |
| |||
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |