| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Vps Hakkında Önemlidir
Arkadaşlar Merhabalar Ben Vps'aldım'da tam negibi şeyler yapabilirim genel işlevlerini bilmyirorum ayrıca ssh baglanıp radyo kurmayıda bilmyiorum her siteye bakıyorum farklı anlatım bana biriniz yardımcı olun lütfen allah rızası için shell acces vs şeyler var mekar ediyorum herşeyi bir makale hakkında varmı ne olur yardım |
|
| ||||
| ||||
|
Herşey forumumuzda mevcut, biraz arama butonunu kullanırsanız herşeyi bulabilirsiniz.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
hocam bi link verin yardım edin
|
|
| ||||
| ||||
|
|
| |||
| |||
|
hocam bu dediginiz şey su İmkansız Sadece Zamandır ! lafınız gibi oldu bi zahmet tam link atın acemiyiz |
|
| |||
| |||
|
bi yardım eden yokmu koskoca whwdestek sitesinde bi link veren yokmu aradım her yerde yok kardeşim siz hala bana ara diyosunuz rambilişim bey lütfen yardımcı olun ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
Öncelikle flood yapmak yasak bu 1, armut piş ağzıma düş yasak 2, her üye olan arama yapmadan gelip burda konu açarsa bu forum çöplüğe döner. Arama yapın. Aradım bulamadım demişsiniz, üstte arama kısmına radyo yazın direk karşınıza düşer radyo kurulumu diye.
|
| ||||
| ||||
|
En basitinden radyo kurulumu yazarsanız çıkar zaten. Radyo Kurulumu : Radyo nasıl kurulur ? |
|
| |||
| |||
|
öncelikle hocam böyle azara gerek yok burası kişisel bi kavga formu degil ben burda sadece konuda radyo için yazmadım vps hakkında genel bir bilgi için konustum siz bu laflarınızla lütfen diger lafları sarpıtmayın
|
|
| ||||
| ||||
|
Adam sana nasıl davranman gerektiğini söylemiş . ben azarlık birşey göremedim.
Last edited by HoST13; 17.04.08 at 19:08. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |