| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Vpslerde Şok Fiyat Ve Tr Lokasyonlu (Teklan) merhaba LİNUX İşlemci :Amd 5600 Ram :512 HDD 50 GB Band Genişliği 10 Mb Aylık Band 150 gb İşetim Sistemi Linux/Centos 4.5 Final Turkçe Kontrol Panel Cpanel 11 Veya 10 Aylık 55 Dolar Turkiye(Teklan) Lakosyonlu Windows İşlemci :Amd 5600 Ram :512 HDD 50 GB Band Genişliği 10 Mb Aylık Band 150 gb İşetim Sistemi: Windows Server 2003 Enterprise Edition (Turkçe) Kontrol Panel Plesk 8.2.0 Turkçe Aylık 50 Dolar Turkiye(Teklan) Lakosyonlu Ayrıca Deneme Vps Verebiliriz Enderhosting.com Cihangir Mah.Keramet Sok.Emircan Apt No17 D/2 Avcılar /İstanbul 0536 330 77 88 Şuanda Ofis Tasıdık VE Tel Daha Baglanmadı Saygılarımla Msn destek@enderhosting.com ||| Ender Hosting İnternet Hizmetleri ||| VPS Hakkında Sıkça Sorulan Sorular S : Vps ve dedicated arasındaki fark nedir? C : VPS' i özet olarak bir fiziksel sunucunun sahip olduğu kaynaklarının paylaştırılarak bünyesinde birden çok sunucu oluşturulması şeklinde açıklayabiliriz. S : Sunucuma hangi yazılımları kurabilirim? C : Sunucunuza istediğiniz yazılımı kurabilirsiniz.Fakat kurduğunuz yazılımların lisans sorumlulukları size aittir. S : Aylık band tüketimini aşarsam sunucum kapanırmı? C : Hayır kapanmaz fakat aştığınız her 1 GB bandwith için gelecek ayki faturanıza 1$ eklenir. S : Sunucumu nasıl yöneteceğim, Sunucudaki sınırlamalarım nelerdir? C : Sunucunuzu istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.Kullanım sözleşmesi haricinde herhangi bir sınırlama yoktur. Konu enderhosting tarafından (20.07.07 Saat 02:10 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Teklan Bir bandwith Sorununu Çözse Ben anlamıyorum ****** o kadar verirken teklan neden bu kadar Kısıyor ****** yoksa bütün serverları tek havuzdan mı alıyor ![]()
__________________ Modahosting WeB TeCHNoLoGieS |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |