| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
selam beyler benim bi firmadan vps'im var. firmadan ssh giriş bilgilerini istedim ssh izni vermedi. aramızda geçen konuşma aşağıda adam haklı mı? ssh bilgileri verilmez mi? Ben Müşteri Gönderildi: 21/08/2008 16:51 selam benim kullanıcı adm ***** ssh den bazı işlemler yapmak istiyorum fakat ssh şifresi whm şifresi ile yanı değil ssh giriş bilgilerini alabilir miyim tşk. Firma Sahibi Yetkili Gönderildi: 21/08/2008 22:15 Merhabalar ; SSH izni veremiyoruz maalesef. İyi Günler... Ben Müşteri Gönderildi: 21/08/2008 22:42 nasıl ssh için izin veremiyoruz sebep olarak ne gösteriyorsunuz peki? Firma Sahibi Yetkili Gönderildi: 21/08/2008 22:45 Tüm firmalarda bu böyledir. SSH İzni verilir ise server zaten size verilmiş sayılır. Araştırırsanız haklı olacağımızı göreceksinizdir. |
|
| |||
| |||
|
Burak Bey , bunun için vps almanız daha uygun. Veya az buçuk ircd izinli bir hostta işinizi görür. Expo Bilişim İnternet Hizmetleri |
|
| |||
| |||
|
araya reklamı koymuşuz ![]() Arkadaş zaten VPS aldım demiş, VPS de ssh izni nasıl olmaz ki, zaten full root yetkisi veriyor , garip bir durum sen VPS aldığına eminmisin arkadaşım.
__________________ |
|
| ||||
| ||||
|
Gerçekten sen vps aldığına eminmisin.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Hocam karıştırıyorsun sen
|
|
| ||||
| ||||
| VPS aldıysanız ssh kesinlikle verilir siz reseller almışsınız büyük olasılıkla.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
yanlış anlaşılmasın hocam , müşterim olduğundan açıklamak istedim |
|
| |||
| |||
|
hımm anladım pardon o zaman , ama bence jailed shell açıp verebilirsin, ben müşterileri potansiyel tehdit olarak görmeyi doğru bulmuyorum
__________________ |
|
| ||||
| ||||
| Müşteri vps aldım diyor. Siz de vps alırsanız iyi olur diyorsunuz. Ne sattınız ve bu müşteri ne aldı ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |