| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Byethost.com VPS ve Business Class Hosting https://securesignup.net/portal/cart.php?gid=3 buradaki VPS için, herhangi bir kurulum ve ya bir lisans gereklimidir? her domain için cpanel hesabı oluşturulabilir mi? https://securesignup.net/portal/cart.php?gid=4 burada, "Limit of 50 users per server " diyor. 50 tane farklı cpanel hesabı mı, yoksa Ftp hesabımı. |
|
| |||
| |||
| VPS için panel olarak HyperVM verilmiş durumda. "Limit of 50 users per server" da da bir tür reseller gibi yapılmış. 100 tane domain ekleyebiliryorsun ama 50 tane kullanıcı oluşturabiliyorsun. cPanel'de ftp kullanıcı adı şifren = sistemdeki kullanıcı adın ve şifren demektir. Yani cPanel'e giriş yaparken kullanıcı adın ve şifren ne ise ftp kullanıcı adın ve şifren de aynı olur. |
|
| |||
| |||
|
yani hocam, ben 50 tane domain için, 50 tane cpanel oluşturabilirmiyim.
|
|
| |||
| |||
|
Evet yavuzx. Zaten size 100 tane addon domain ekleme limiti belirlenmiş. 50 tane domain'e 50 tane cPanel oluşturabilirsiniz.
|
|
| |||
| |||
| https://securesignup.net/portal/cart.php?gid=4 adresindeki Business Class Hosting paketini satın aldım. özellikleri : Business Hosting Standard
Limit of 50 users per server SSH shell access ......................... demesine ramen, SSH shell hesabı için root şifresi verilmedi. eklediğim domainler için cpanel hesabı nasıl oluşturacağım. sadece ftp hesabı oluşuyor. |
|
| |||
| |||
| Quote:
dostum malesef yukarıdaki yanlış ilgin bana, 20 $ a patladı ![]() arkadaşlar, yukarıda yazdığı gibi 50 tane sadece ftp hesabı veriliyor. ve en önemlisi SSH shell hesabı yok. denedim tecrübe ettim ama 20 dolara mal oldu, y,nede saol dostum. |
|
| |||
| |||
|
byet firması zaten çok iyi bir firma değil. paypal'la ödeme yaptığınızda sizi abone olarak alıyorlar ve her ay kredi kartınızdan belirli bir meblağ temiz bir şekilde çekiliyor. bu konuya da dikkat edin. ama yukardaki yazdığım bilgiler doğrudur. byet hosting bir yanlışlık yapmış olabilir.
|
|
| |||
| |||
|
peki hocam bu, byethostun sattığı vps den anlıyormusn, hypervm webmin lxadmin. kullanamadım bir türlü. teknik destek için ücret verceğiz |
|
| |||
| |||
|
onlar sunucu kontrol panelleridir. tıpkı plesk ve cpanel gibi. plesk ve cpanel en bilinen ve en yayın olduğundan hypervm, webmin, lxadmin vb. gibi paneller çok bilinmediğinden ve nedendir bilmiyorum ama sanırım görsel arayüzleri çok iyi olmadığından tercih edilmiyorlar ve çok fazla satılmıyorlar. teknik destek ücreti ödemenize gerek yok gibi gözüküyor şu anda. bir probleminiz varsa foruma yazı gerekli cevapları alabilirsiniz zaten ![]() bu arada byethost'tan para iadesi almaya çalışın. kampanyanın koşullarını bilmiyorum ancak eğer böyle bir durum var ise para iadesi isteyin. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |