| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| 512 ile 1024 arasındaki fark
merhabalar arkadaşlar site süper böyle bir site gerekliydi.. vps sahibiyim (1024 ram) 20 adet siteyi barındırıyorum ve çok fazla yoğun değiller açıkçası.. 512 mi almalıyım yoksa 1024 mü yani kısaca ikisi arasında dağlar kadar fark varmı.. 256 ile 1024 arasında çok fazla fark olduğunu biliyorum ama bunu bilmiyorum =) bir de sitelerimin toplam ram kullanımını nasıl öğrenebilirim? saygılarımla.. |
|
| ||||
| ||||
|
1024 ram vps alacağınıza açıkcası bir ufak sunucu almanız daha iyi olur.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Main</SPAN> >> Server Status >> CPU/Memory/MySQL Usage sekmesi altından tüm sitelerin cpu kullanımlarına bakabilirsiniz.Sunucunun toplam cpu kullanımada; Main</SPAN> >> Server Status >> Service Status sekmesi altından bakabilirsiniz.Buradaki Server Load işlemci kullanım oranı, Memory Used ise ram kullanım oranını gösterir. Kolay Gelsin.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 Son Düzenleme: CaLViN; Tarih / Saat: 11.05.08 11:53. |
|
| |||
| |||
|
teşekkürler arkadaşlar..
|
|
| ||||
| ||||
| ssh da top komutu ile anlık sistem kullanımlarını görebilirsiniz arkadaşımın dediği gibide 1024 ram e dedicated almanız daha mantıklı.. Son Düzenleme: CaLViN; Tarih / Saat: 11.05.08 11:53. |
|
| ||||
| ||||
|
512 Ram Dedicated = 1024 Ram VPS gibi bir durum söz konusu ![]() Aynı siteleri 512 Dedicated ve 1024 VPS'de kullanın Dedicatedden daha fazla memnun olursunuz |
|
| ||||
| ||||
|
Ben katılmıyorum bu yazıya ![]() VPS sahibi arkadaş lütfen şunları servis sağlayıcınıza sorun sonra sağlam bir yanıt vereyim size. * VPS bölümlendirmek için hangi yazılımı kullanıyorlar? * Ana cpu nedir? * Ana sunucudaki ethernet portu nedir Saygılar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
4gb woodcresti 2 ye bölersen evet haklısın. aksi takdirde celeron 2.0 dan kralı yok.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| VPS'i o kadar kötülemenize gerek yok ki ![]() 4 Yıl önce websahibinin localdedicated olayından sonra uniVPS'i açtığımda, idda ediyorum ki VPS'i Türkiye'ye ben tanıttım ve 4 yıl sonra insanlar benim o zaman kullandığım sistemleri yeni yeni kullanmaya başladı.. Şimdi hepsi VPS'çi oldu ![]() XEN isimli yazılımla dedicated kadar güçlü VPS'ler açılabiliyor arkadaşlar şu dönemde
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
virtuozzo ile bölünmüş sunucu ana cpu : Processor #1 Vendor: GenuineIntel Processor #1 Name: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz Processor #1 speed: 2994.187 MHz Processor #1 cache size: 2048 KB Processor #2 Vendor: GenuineIntel Processor #2 Name: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz Processor #2 speed: 2994.187 MHz Processor #2 cache size: 2048 KB yazıyor.. açıkçası hat genişliğini bilmiyorum ama teklanda sunucu.. teşekkürler.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |