| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| WebMin CPanel, HyperVM Cpanel Kurulumu.(vps)
slm arkadaşlar, byethost dan VPS aldım, WebMin CPanel, HyperVM Cpanel ve SSH access kullanıcı adı ve şifrelerimi verdiler. SSH ile root olacak verilen ip adresine bağlanıp radyomu kurdum forumda anlatıldığı gibi. fakat WebMin CPanel, HyperVM Cpanel ayarlarını yapamadım yani hiç kullanamadım. hatta domaiin bile ekleyemiyorum. http://207.182.156.13:8000/ bana bir tane ip verilmiş buraya radyoyu kurdum. portu 8000 . ben bu ip üzerine bir radyo daha kurmak için ne yapmalıyım. portlarını farklı vereceğim ama. bu poprtları nereye yazacağız. her radyo için "sc_serv" dosyalarnımı yukleyeceğiz nasıl olacak. ama önceliğim panellerin ayarlanması arkadaşlar, ya domain bile ekleyemedim |
|
| ||||
| ||||
|
sc.serv.conf içine yazacaksın radyo portunu değiştirererek farklı radyolar kurabiliyorsun.
|
|
| |||
| |||
|
yukarıdaki kurlum için ÜCRET vereceğim
|
|
| |||
| |||
|
Domain eklemeye çalıştığınızda aldığınız hata nedir?
|
|
| |||
| |||
|
webmin ayarlarını yapamadık. tam olarak kullanamıyoruz. lxadmin e hiç girmiyor yani. |
|
| |||
| |||
|
radyo kuracaksan en temizi whmsonic alıcaksın benimde bu tür sıkıntılarım vardı aldım bi lisans süper radyo yayını var yani sorunsuz..
__________________ Gunes Dizayn Bilişim Hizmetleri | |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |