| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Vps lisans sorusu Merhaba arkadaşlar benim bir tane Linux sunucum var. Onu 8 e bölüp vps yapmayı planlıyorum. Yalnız forumlara bakınca çok düşük fiyatlara vps sattıklarını görüyorum bu iş nasıl oluyor anlayamadım Şimdi Türkiye lokasyonlu xx firma 1mbit hat : 150 YTL / aylık Virtuzzo 10 vps lisansı : 50 $ / aylık Plesk : 30$ / aylık veya Cpanel : 20 $ veya Directadmin : 10 $ / aylık Virtuzoo için 400 $ / aylık = 520 YTL Directadmin 80 $ / aylık = 100 YTL Tr lokasyon = 150 YTL Daha sunucunun parasını ay a bölmeden toplam : 750 YTL / aylık 750 / 8 = 93 YTL en az Bir forumda gördüğüm ilan Amd X2 Dualcore 3.01 ghz 512 Mb ram 80 gb harddisk 150 Gb trafik 2 adet ip adresi Lokasyon TR Fiyat seçenekleri linux/plesk 8.2 = 60 ytl linux/cpanel 11 = 76 ytl windows/plesk 8.2TR = 60 ytl Çık bakalım işin içinden çıkabilersen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar? |
| |||
| sence vmware iyi virtuzzo mu iyi ne gibi farklar arasında? Konu CaLViN tarafından (11.05.08 Saat 11:54 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| tartışması virtuozzo sorunsuz ve stabildir vmware ise sorunludur patlak vermeye açıktır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Birde ben açıklayayım.. Alıyorlar 200 liraya bir sunucu çakıyorlar lisanssız VMWare ve Plesk'leri al sana sudan ucuza VPS. Profesyonel mi? Değil tabii ki.. Bu arada söylenenin aksine, VMWare Virtualization yazılımlarının neredeyse atası sayılabilir ve GSX sürümleri çok sağlamdır. Piyasadaki hostçular bug dolu olan Server sürümünü kullanıyorlar bu yüzden herkes sıkıntı çekiyor. GSX sürümü ise 4500 usd civarı.. Ayrıca bir nokta daha var, VMWare ile açılan VPS'ler gerçek VPS'tir. Diğer yazılımlarla arasındaki farklardan en barizi, VMWare, donanımı böler, donanım bazında bölümleme yapar. FreeVPS, OpenVZ, XEN, Virtuozzo, XVPS tarzı yazılımlar işletim sistemi bazında bölümleme yapar. Donanımda bağımlıdır, kernel'de bağımlıdır. Sistem yöneticisi bu işi bilmiyorsa yamasız kernel kullanarak tüm VPS'leri tehlikeye atar. BeanCounter'ları vardır ayarlaması zordur, performansları düşüktür.. XEN hariç diğerleriyle Win ve Lin VPS'leri aynı makinada bölemezsiniz. XEN ise bunu yapmak için bug dolu olan Fedora Core 6 veya CentOS 5.1 ister (C5.1 unstable sürüm) Ama tabii iyi yönleride var. Kullanıcıya kontrol paneli verirsiniz, VPS açması 1 dakika sürmez hatta OS template kurarak 100% kullanıma hazır 1 VPS açmak 10 saniye sürmez...
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Peki Sinan Guney abi sence vmware mı Virtuozzo mı iyi ? Performans ve stabilete açısından Ve vwware lisanslarını nereden bulabilirim satan bir net adresi varmı? |
| ||||
| öncelikle adım sinan günay e ile değil geçmişten beri hep yanlış söyleniyor anlamadım nedendir :pVirtuozzo senin için iyi olacaktır elbette. VMWare ile uğraşması zordur ama benim favorim yinede VMWare. Virtuozzo'da müşterine her türlü kolaylığı sağlayabilirsin. Virtuozzo almak için, SWsoft: Virtualization and Automation Software adresinden başkasına güvenme.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Yardımların için teşekkür ederim isim içinse özür dilerim. |
| ||||
| Sorun değil estagfurullah şaka mahiyetinde dedim ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |