| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Selam Arkadaslar.. Öncelikle Böyle Bir yararli bir platforum actiginiz icin cok cok tesekkür edrim... gercekden cok yararli bir is bu... Benim sizden daha dogrusu ustalarimdan bir öneri almak isdiyoru.. Bitane VPS almayi dusunuyorum alacgim VPS Virtuozzo Power Panel ve Pleks 8 kurulu.. ve linux 1.Bu vsp Ben Plesk Degistirip Cpanel Kurabilirmiyim 2. alacagim firma Almanda olup almanyada baya taninmis bir firma ama ben bir siz ustalarimin tavsiyesini almak isderim... 3.Bu VPS IONCUBE, Zend, curl ve GD Kurulumalrini Yapabilrimiyim.. alacagim vps adresi 1&1 Webhosting*-*Server-Übersicht*-*Virtual-Server Mesela Paket L nasil Bu islere Yeni Baslayan biri icin... simdi diceksinizki.. ilk baslayan biri olarak neden Reseller almiyorsun diceksiniz... aslinda dogrusunuz.. ama Reseller olmuyor Yillik ödemelerde Reseller daha pahaliya geliyor ve shell felan izin verilmiyor onun icin ben hem VPS isdedim... Yukarda Verdigim Adresteki L paketinasil + ve - yönlerini bana anlatirsaniz cok iyi olur Simdiden Tesekkür ederim.. Konu Gurbetseli tarafından (10.11.07 Saat 02:23 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Link Düzenleme |
| |||
| Paket L'de 128 mb ram var ki, cpanel başlı başına daha fazla ram kullanmaktadır. 512 MB ram li vpslerde bile cpanel sorun yaşatmaktadır. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |