| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Fakat bir forum sitemiz daha var ve bu nedenle TR'de ve yurtdısında bildiğiniz kaliteli bir firma talep ediyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. |
| ||||
| piem attım..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Turkiye'de fiyatlar pahali, internet baglantilari vasat, alacagin donanimlara %18kdv odeyeceksin bir de.. Pehh.. ![]()
__________________ █ ANREhosting Internet Servisleri █ Hareketin bir parcasi olun! █ Shared • Reseller • Managed VPS • ShoutCast █ www.anrehosting.com |
| ||||
| Anrehosting haklısın ama ben yurt dışında barınırken hiç rahat değilim. her an acaba sunucuyu silerlerde bunca senelik emeklerim boşa gider diye korkuyla iş yapmaktansa. Yurt içi olsun kafam rahat olsun daha iyi. (en iyisi insanın kendi makinasını evinde barındırması ama buna imkan yok ) |
| |||
| datacenterler yıllık ne kadar alıyorlar ? |
| ||||
| sunucu için mi?
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| vBulletin Sitem var günlük 5000- 6000 Tekil hiti var. Yakında Bu hit artacagını düşünüyorum şu anda bulundugum makina dedicated load yüzünden kaldıramıyor aksamları 3-4 saat kapalı kalıyor vps yeni duydum fiyat acısından güzel fakat dedicated daha güzel parasıda güzel ama tek site için dedicated biraz pahalı gelıyor p4 2.4 512 ramlı bir dedicated işimi görür gibime geliyor. vps fiyat bakımından cazip sizce kucuk bir sunucumu yoksa vps mi aramaya baslıyım ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |